keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Piinaa piinaa

Olen niin onnellinen, että sain taas piinapäivät. Kuitenkin pelottaa taas tosi paljon. Kaikki meni taas niin putkeen, että onnistuminen olisi mahdollista. Mutta, kun se onnistuminen ei tunnu kohdallani olevan todellakaan helppoa. Toiveet kohoavat välillä todella korkealla ja yritän hillitä itseäni olemaan toivomatta liikoja. Pudotus tulee olemaan niin kova ja nyt jo pelkään, miten ottaisin menkat vastaan.
Tavallaan haluaisi nauttia näistä päivistä ja leikitellä ajatuksella onnistumisesta, mutta se on liian vaarallinen leikki. Kunhan vain osaisi laittaa aivot narikkaan ja keskittyä muihin asioihin. Nooh ei taas mitenkään helppoa.

Ahdistaa se, että en tiedä mitä seuraavaksi tehtäisiin, jos nyt taas epäonnistuttaisiin. Kokeiltaisiinko tätä samaa vielä 1 tai 2 kertaa. Siirrynkö sitten kunnan hoitosuunnitelmaan, joka on oikeastaan ihan sama, mutta lääkkeet ovat vain kalliimpia. Lisäksi päästäisiin toki inseminaatio testaamaan. Ääähhh, liian hankalaa. Noh luomukiertoa ei pää kyllä kestä.

Jotenkin haluaisin kovasti uskoa siihen, että ongelmana voisi olla munasolun irtoamattomuus. Tai en tiedä näyttääkö muillakin ovulaatiotestit extra vahvaa viivaa irrotuspiikin jälkeen, mutta se luo ainakin uskoa, että jotain tapahtuisi nyt eritavalla. Myös ovulaatiokivut ovat olleet ihan eri sfääreistä piikin jälkeen verrattuna muihin kiertoihin. Jotain tapahtuu, mutta riittääkö se...

Teroluteista ei ole vielä mitään mainittavaa. Jonkun verran vatsan juilimista on ollut, mutta sitä on kyllä joka kierrossa, ei siis mikään oire, vaikka kuinka yrittääkin niin kuvitella. Valkkari on ollut ehkä vähän enemmän kuin yleensä. Ehkä. No eipä sitä varmaan mitään mullistavia oireita tulekaan kahden päivän käytön jälkeen eli täytyy palata siihen tarkemmin sitten kierron loputtua.

Menkat näyttäisi alkavan täsmälleen samana päivänä, kuin 2 vuotta sitten alkoi menkat siitä kierrosta, mistä tulin raskaaksi. Jotenkin nämä päivämäärät ovat aina vähän spookyjä. Eli samassa tahdissa menisi sitten seuraava kierto kuin meni keskenmeno kierto. No silloin vasta varmasti tuleekin niitä deja vu oloja. Tällä hetkellä ne helpotti, kun kevät näytti siirtyvän myöhäisemmäksi ja kunnon pakkaset palasivat takaisin.

Voi anna tämän olla meidän onnistumiskierto!!!

-Emma

8 kommenttia:

 1. Jos jollekkin, niin teille nyt kyllä soisin sen plussan <3 Te olette yrittäneet nyt ihan tarpeeksi kauan!
  Älä vielä murehdi epäonnistumista, nauti vielä tästä mahdollisuudesta. Itse jos jotain huomasin noiden neljän inssin aikana, niin se spekulointi ja murehtiminen oli aina ihan turhaa. Siihen kului joka kierto ihan turhaa energiaa. Nyt siihen lopputulokseen ei voi enään kuitenkaan millään vaikuttaa.

  Jätä turha jännitys nyt minun niskoille. Minun e-pilleri elämäni on niin kuolettavan tylsää, niin voin hyvin jännätä teidän puolesta ;)
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana viesti <3 Piristit mun päivää huomattavasti <3

   Ihana kun jännittelet siellä meidän puolesta. Saisi nyt kerrankin mennä niin kuin strömsössä ja tärpätä ja te sitten heti perässä! :) Teillä on ainakin tosi hyvä suunnitelma laadittuna.

   Poista
  2. Muistan itsekin tuon tunteen muutamasta kierrosta kun oli kaikki tähdet kohdallaan ja silti ei sitä tärppiä tullut, esim. se aukkarikierto oli just sellainen. Kyllähän siitä aika pettynyt olo jäi :( Etenkin just sen aukkarin takia. Mut onneksi se pettymys vaihtuikin melkoiseksi yllätykseksi sitten seuraavassa kierrossa! :D <3

   Toivon teille parasta onnea tähän kiertoon! Mutta vaikka sitä plussaa ei tulisikaan siitä huolimatta että kaikki palikat olisi nyt kohdallaan, niin älä luovuta! Teillä on hyvät hoidot vasta aluillaan ja se voi olla just se seuraava kierto mikä on SE kierto <3

   Poista
  3. Niinpä! Hyvä muistutus kyllä! Usko vaan meinaa loppua siinä kohdassa, kun kaikki pitäisi olla kohdillaan ja ei vaan onnistu. On tämä vaan yllättävän vaikeaa ja täytyy vain tähdet olla kohdillaan :D

   Poista
  4. Mä itse jälkeenpäin mietin, että olikohan se kuitenkin omalla kohdalla niin, että sitä latasi liikaa odotusta ja toivoa niihin kiertoihin missä kaiken piti olla just kohdallaan. Että oliko sillä "stressaamisella" kuitenkin sitten merkitystä. Niin inhottavalta kuin se tuntuikin aina lukea ja kuulla "älä stressaa niin kyllä se tärppää" :/ Vaikka toisaalta en kyllä kokenut stressaavani. Mutta kun siinä aukkarikierrossa ei tärpännyt ja olo oli sen jälkeen niin pettynyt, niin itse sain oloni rennommaksi jo sillä että "luovutin" enkä tehnyt ovistestejä. Tiedä sitten oliko siitä apua sen plussan kannalta.

   Poista
  5. Toi on niin valitettavan totta! Huomaan et alan nyt jo olemaan tosi pettynyt, kun ei ole oireen oiretta ja alkaa vahvasti vaikuttaa negakierrolta. Pitäisiköhän heittää vaan hanskat tiskiin :D

   Poista
  6. Mites siellä piinapäivät etenevät? Onko mitään oireita suuntaan tai toiseen? Minua täällä jo hirveesti jännittää teidän puolesta :)

   Poista
  7. Huonostihan nämä :( Oireen oiretta ei ole, joten eiköhän tämäkin ollut taas tässä.

   Poista