torstai 7. helmikuuta 2019

Epäonnistuminen


Kyllä tämäkin kierto meni sitten ketuiksi. Mies nappasi vatsapöpön jostakin ja emme päässet hyödyntämään piikin laitto iltaa eikä eilistäkään. Kunto on edelleen huono, joten epäilen ettei tästäkään päivästä tule enää mitään. Tosin tämä päivä olisikin varmasti jo myöhäistä. Harmittaa niin paljon, ettei mitään rajaa. Eilen tein mielenkiinnosta ovistestin ja eipä ole ikinä tullut niin nopeasti viivaa Onesteppiin. Testi viivakin oli niin vahva, etten ole yhtä tummaa viivaa ennen nähnyt. Myös ovulaatio kivut olivat eilen tosi selkeät. Harmittaa niin vietävästi, että tällä kertaa homma kaatui yrityksen puutteeseen, kun vaikuttaa olleen oikea super ovis. Meillä on ollut edellinen kerta perjantai iltamyöhään, joten ei ole vanhoja siittiöitäkään enää odottelemassa.

Eipä sairastumiselle mitään voi, mutta harmittaa silti. Tuo lääkärikäynti ja piikkikin tuli niin täysin ex tempore, etten edes miehellä tajunnut päivällä viestitellä, että lähden siellä käymään. Jos olisin sen tehnyt, niin olisin saanut tietää, että miehellä on kumma olo. No sitä en tiedä olisinko silti tajunnut piikistä kieltäytyä. Vähän hukkaan meni sitten sekin 50 €. Teroluteja en meinaa nyt syödä, kun tämä meni näin pieleen.

Päässä menee vain tällä hetkellä ajatus, että taas lisäkuukausi. Tällä kertaa en saa edes piinapäiviä.

Harmittaa  harmittaa harmittaa harmittaa harmittaa harmittaa…

Voin kertoa, että Zen-olosta ei ole enää tietoakaan ja jäljellä on vain hirveä ahdistus. L

-Emma

6 kommenttia:

  1. Voi hitsin hitsin hitsi!!!! Uskon, että ärsyttää ihan kympillä. :( Eihän noille sairastapauksille mitään voi. Vaikka ahdistaa kuinka, niin yritä ajatella, että se irrotuspiikki nyt selvästi tuo apua siihen sun ovikseen. Ensi kierrossa sitten täysi yritys päälle Terolutien kera!
    Tuli vaan vielä mieleen, että jos sulla ovistesti on eilen ollut positiivinen, niin voishan se ehkä tänään vielä onnata?
    Voi perkule kun mua ahdistaa sun puolesta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Tämä projekti on kyllä niin täynnä epäonnea. Tosiaan onhan tässä pieni mahdollisuus vielä tänäänkin onnistua, mutta enää ei uskalla toivoa sen varaan laskea. :( Meni kyllä taas niin pipariksi. Toivottavasti ensi kerralla onnistuisi sitten paremmin ja lääkkeellä olisi sama vaste.

      Poista
  2. Voi miten huono tuuri! Miten voikin osua tuolla tavalla tauti, harmittaa niin paljon puolestasi 🙁 No, ainakin voit ajatella että letrojen ja irrotuspiikin yhdistelmä todella toimii. Toivottavasti pääsisitte tässä vielä uudemman kerran onnistuneesti kokeilemaan sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meni kyllä tosi mönkään. :( Ensi kerralle onkin sitten ainakin toimivat aseet, mutta harmittaa niin paljon että meni tämä hukkaan. Ei voi mitään :(

      Poista
  3. Voi eiiii!!! Ihan alkoi täällä kunnolla harmittamaan sun puolesta, voin niin kuvitella kuinka turhautunut olo on ollut! :( tosi huono tuuri sattunut ja just vatsatauti joka vie niin sängyn pohjalle ja kaikki voimat.
    Ajattelitko ensi kiertoon kokeilla tätä samaa yhdistelmää? Kunpa se toimisi teidän kohdalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä myöntää että kävi kyllä niin todenteolla harmittamaan ja tästä uudesta takaiskusta oli vaikea päästä yli. Vaikka eihän kukaan noille sairastumisiin mitään voi, mutta se super tumma ovulaatio viiva tuntui vain v*****lulta.
      Ensi kiertoon tällä kombolla meinaan mennä, kun kerran tuo irrotuspiikki noin hyvin toimi. Tätä yhdistelmää kun olen niin kovasti halunnut päästä koittamaan. Toivottavasti ei tule taas uusia esteitä eteen :D.

      Poista