lauantai 5. tammikuuta 2019

Luomukierto

Juhlapyhät ja lomat alkavat olemaan ohitse ja arki koittaa. Tämä loma teki todella hyvää niin keholle kuin mielelle. Joulu oli oikein onnistunut, vaikka vähän suorittamiseksi se menikin laatikoiden ja ruokien tekemisen kanssa. No omia valintoja :D Onneksi oli monta päivää aikaa lepäillä.

Menkat alkoivat odotetusti joululomien kanssa samaan aikaan, joten sain ainakin huoletta nauttia lasin viiniä ja rakastamiani juustoja. Laiha lohtu, mutta onhan sekin jotain. Kp 10 aloitin oviksen metsästyksen. Varmuuden vuoksi näin ajoissa, kun tässä luomukierrossa ei voi olla lainkaan varma, milloin se ovis sitten tulisi. Tyhjää ympyrää piirtyi testeihin joka päivä ja aloin jännittämään loppuuko ovistestit täysin kesken kun uusien tilaus jäi niin viime tippaan. Onneksi samana päivänä saapui lisää, kun viimeinen lähti käyttöön ja pääsin tekemään myös edullisempia onesteppejä. Harmillista vain, kun tein ensimmäiset, niin hyvä että viivaa sai edes näkyviin. Alkoi jo pelottamaan tuleeko tästä ovuloimaton kierto tai siirtyykö ovulaatio jonnekin pitkälle. No kyllä oli riemu katossa, kun tänään testiin tuli pysyvä hymynaama ja onestepkin muuttui postitiiviseksi. Eli oikein nappiin meni, kun tänään on vasta kp15. Näin lomalla ehti mukavasti heti aamulla hyödyntää positiivisen :). Nyt vain kaikki peukut pystyyn.

Olen tullut siihen tulokseen, että tämä hetki on lempihetkeni kierrosta. Kun tietää, että ovis on ehditty hyödyntämään ja oireettomuudesta ei ole ehtinyt ottaa huolta. Täytyy muistaa nauttia tästä parin päivän riemusta :).

Jonkin verran lomalla pohdittiin seuraavan kierron suunnitelmaa ja lähdemmekö millä tavalla liikkeelle, mutta eipä me oikeastaan mihinkään lopulliseen päädytty. Mies oli sitä mieltä, että saan päättää kuinka edetään. Hänellähän tuossa on on melko helppo osuus :D. Täytyy ensi viikolla paneutua annettuihin ohjeisiin ja pohtia tätä vielä. Vielä huomisen voi ottaa rennosti ja nauttia urheilusta. Sitä meidän loma on ollut poikkeuksellisen täynnä. Eiköhän tässä ole kuitenkin johonkin toimiin ryhdyttävä ettei enää seuraava uusi vuosi vaihtuisi ilman raskautta.

Onnellista uutta vuotta ja toivottavasti teidänkin toiveet toteutuvat tänä vuonna <3

-Emma


2 kommenttia:

  1. Kyllä se pysyvä hymynaama voi saada niin iloiset fiilikset aikaan! Ihan samaa mieltä: ovulaatio joka on hyödynnetty, on ihan paras aika kierrosta. Ei vielä stressiä mistään oireista ja kaikki on mahdollista! Super paljon tsemppiä piinapäiviin. Pidän peukut pystyssä, että tämä olisi teidän kierto, eikä tarvitsisi mitään lääkkeitä/hoitoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Toiveet on kyllä taas pitkästä aikaa tosi korkealla, kun useamman kierron olen mennyt melkoisella luovutusasenteella. Tipunpa sitten taas niin korkealta, kun antaa itsensä uskoa. Mutta meinaan nyt nämä pari päivää yrittää pysyä hyvällä tuulella. Loppuviikosta sitten voi surra oireettomuutta, jos ei mitään tuntemuksia ala tulemaan. :D

      Poista