keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Paljon puhuttu ferritiini


Valtava kiitos suuresta tuesta, minkä sain teiltä edelliseen postaukseen. Enää ei tunnu aivan maailman lopulta tuo kunnan tarjoama hoitosuunnitelma. Täytyy vielä joulun pyhinä sulatella asiaa rauhassa ja miettiä, kuinka halutaan edetä.

Ferritiini nousi useammassa kommentissa esille ja se on kummitellut omassa mielessänikin, kun yksityinen lääkäri siitä jo kesällä mainitsi. Kunnan kautta, kun sitä ei nyt saanut mitattua niin pyysin lähetteen yksityiseltä. Onnistuisi myös ilmankin lähetettä, mutta lähetteen kanssa voi hinta olla halvempi. Kävinkin heti tänään aamulla antamassa verinäytteen ja tuloksetkin sain jo puhelimella sekä omasta kannasta. Hoitaja lupasi varmuuden vuoksi soittaa, jos arvo vaatisi toimenpiteitä, niin saisin heti jatko-ohjeet. Vähän toivoin, että arvoissa olisi parantamisen varaa, että olisi jotain konkreettista mihin puuttua ja pääsisin näpäyttämään kunnan lääkäriä, että kyllä kannatti mitata. No ferritiini arvoni oli 74. Arvo on siis enemmän kuin kunnossa ja mitään toimenpiteitä ei tarvita. Hassu olla vähän pettynyt hyvästä arvosta. :D Olen kuitenkin tyytyväinen, että kävin tuon mittaamassa niin se ei vaivaa enää mieltä.

Menkat tuntuvat taas koputtelevan ovelle, joten eiköhän tämäkin kierto ole taputeltu lähipäivinä.

Enää pari päivää töitä ja pääsee rauhoittumaan joulun viettoon. Tulee kyllä tauko taas tarpeeseen. Vaikka lomalla olisi tarkoitus pohtia, kuinka tämän projektin kanssa edetään niin haluan myös ottaa taas vähän hengähdystaukoa vauvaprojektista. Yritys on jo kestänyt niin pitkän, että se tuntuu henkisesti raskaalta. Toivottavasti joulun jälkeen jaksaisi lähteä tähän projektiin taas innostunein mielin. Toivoisin kyllä löytäväni työinnostukseni uudelleen ja keskittyä töissä töihin eikä vauvahaaveisiin. Siinähän olisi varsinaiset uuden vuoden tavoitteet. :D

Ihanaa joulun odotusta!

-Emma

2 kommenttia:

  1. Voi, niin tuttu tunne kun hyvät tulokset tai arvot saavat aikaan pettymyksen :D Itselläni oli ihan samat fiilikset kun hormooniarvojani seurattiin. Olin pettynyt joka ikiseen oppikirjaimaiseen arvooni :D Mutta tietysti tosi hyvä, että sinulla rauta- arvot ovat kunnossa! Nauti oikeen olan kaupalla lomasta ja toivotaan nyt vielä viimeiseen asti, että ne menkat eivät sieltä tulisi ;) Ja jos tulevat, niin ens vuonna sitten taas taistelutahto päälle!

    Samoin sinulle oikeen ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi täällä ymmärretään pettymys mitä kummallisimpiin asioihin :D
      Kiitos hurjasti tsempeistä <3 ensi vuonna viimeistään napataan molemmat ne plussat <3

      Poista