keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Tuloksia


Tällä viikolla oli vuorossa vihdoin miehen siemennestenäyte ja jänniteltiin, että saadaanko tulokset ennen itsenäisyyspäivää vai joudutaanko odottelemaan lääkärikäyntiin asti. Onneksi soiteltiin perään ja mies sai puhelimitse tuloksensa. Tulos yllätti meidät molemmat aivan täysin, nimittäin siittiöiden määrä ylitti hyvänkin tuloksen rajan merkittävästi. Paljon parempi tulos kuin olisimme koskaan uskaltaneet toivoa.

Itse olin jostain syystä huolissani, minkälaiset tulokset tulee. Mitään syytä huoleeni ei ollut, kun miehen elämäntavat ovat kuitenkin kunnossa. Kai se huoli vain johtui siitä, että jos nämä tulokset olisivat pielessä, niin niitä ei niin vain korjattaisi. Uskon myös, että huono tulos olisi kolahtanut miehen itsetuntoon, mikä olisi vaikeuttanut projektia entisestään. Joten hyvin hyvin helpottavaa, että tämä puoli oli kunnossa ja vielä näin täydellisesti. J

Olen vielä luottavaisin mielin, että minun puolen ongelmia pystytään hoitamaan ja keinoja on vielä jäljellä. Oma epäilykseni on tällä hetkellä, että munasolu ei irtoaisi, joten toivoisin, että kokeiluun saataisiin se ”irrotuspiikki”. Tätä yksityinen lääkäri pohti jo kesällä, mutta ei sitä kuitenkaan sitten määrännyt. Olisikohan tämä siis seuraava askel. Ainakin nyt voidaan sitten keskittyä minun puolen selvittelyyn, kun mies läpäisi oman osuutensa.

Hyvät tulokset piristivät hurjasti mieltä ja tämä luo taas vähän uskoa siihen, että joskus onnistutaan. Olen nyt useamman kierron ollut melkoisella luovutus asenteella. Erityisesti tässä kierrossa olen siirtänyt vauvahommat ajatuksistani syrjään melko onnistuneesti. Palstoilla roikkuminen on ainakin vähentynyt ja en aidosti tiedä, mikä kiertopäivä on nyt menossa. Ei huvittaisi lähteä ovistakaan metsästämään. Toivottavasti se ei vain olisi sitten oleellinen tieto ensikäynnille lääkäriin. Nyt ei vain aidosti huvittaisi tikutella. No täytyypä miettiä, uskallanko hypätä taas kuumeilukuplaan ja kurkata kalenterista kiertopäivän. :D

Mukavaa itsenäisyyspäivää!

-Emma

6 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa, että miehen tulokset olivat kunnossa! Jos kyseessä olisi epäilemäsi munasolun irtoamishäiriö, niin sitä on onneksi suht helppo avittaa lääkkeillä. Nuo tulokset antaa aina ihmeellisesti sellaisen lisä spurtin yrittämiseen :) Koska menette ensikäynnille lääkäriin?

    Hyvää ja rauhallista itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpotti kyllä niin paljon! Ja mies on aivan ylpeänä tuloksesta :D ensi viikolla on jo ensikäynti, joten ei tarvitse sitäkään kauaa odottaa. Jännää, kun ei yhtään tiedä mitä siellä tapahtuu :D

      Poista
  2. Kiva, että kaikki oli simppojen suhteen kunnossa! Siitä ne asiat pikkuhiljaa lähtevät etenemään, ja toivottavasti saatte kohta jo kunnon toimintasuunnitelman plussan metsästämiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) oli kyllä suuri helpostus. Nyt jännitetään mitä suunnitelmia meille tarjotaan :)

      Poista
  3. Oi hienoa, että miehen tulokset olivat hyvät!! :) onko teillä vielä ollut ensikäyntiä? Toivottavasti asiat siellä etenevät kovaa vauhtia!
    Ja varmaan tekee ihan hyvää, että välillä ne vauva asiat ovat vähän syrjemmässä jos vaan siihen pystyy <3 jaksaa sitten taas uudella tarmolla uusien lääkkeiden/hoitojen kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensikäynti on nyt takana, mutta se ei jättänyt sellaista toiveikkuutta, mitä olisin toivonut. Vauhdilla asiat saisi kyllä liikkeelle, vähän turhankin vauhdikkaasti. Täytyy ottaa hieman sulattelu aikaa ja miettiä rauhassa, miten halutaan edetä, kun seuraava vaihe olikin erilainen mitä oltiin ajateltu.
      Kiva kun jätit tsemppi viestin <3

      Poista