keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Verta


Ravaan täällä nyt joka päivä päivittelemässä, mutta tuntuu, että joka päivä on jotain, minkä haluaa laittaa ylös.

Vaikuttaisi ettei nyt taas voinut mennä helpoimman kautta tuo aukkarikaan, nimittäin edelleen on verenvuotoa. Kuitenkin se on melko runsasta, vaikka ei nyt vaadikaan sidettä, mutta pyyhittäessä sitä tulee melko reippaasti ja joukossa on verihyytymiä. Vähän vaihtelevissa määrin, että olen välillä luullut, että nyt se loppui, kunnes taas tulee entistä enemmän. Huoh!

Googleteltuani asiaa päädyin lopulta soittamaan lääkärikeskukseen tilanteesta. Puhelimeen vastasi oikein miellyttävä hoitaja, joka piti hyvänä, että soitin. Käytiin puhelimessa läpi lääkärin tekemä seloste tutkimuksesta ja kun siinäkään ei ollut mitään selittävää tilanteella, niin lupasi hän konsultoida lääkäriä. Lääkärin konsultaation jälkeen hän soitti vielä takaisin ja todennäköistä on, että katetri on raapaisut jotain pientä suonta, joka nyt vuotaa. Jos ensi viikolla vielä vuotaisi, niin sitten pitäisi lähteä näytille. Toivottavasti loppuisi ihan nyt saman tien. :D

Alkaa pikku hiljaa harmittamaan, että meneekö ovulaatio hukkaan nyt aukkarin takia, kun ei tunnu oikein miellyttävältä harrastella mitään verta vuotavana. Onneksi tänään oli vielä vilkkuva hymynaama, joten peli ei ole vielä menetetty.

Aina pitää mennä vaikeimman kautta...

-Emma

6 kommenttia:

  1. Voi kurja, toivottavasti lakkaa pian! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en yhtään osannut varautua tähän. Nyt alkaa onneksi tilanne näyttämään jo paremmalta :)

      Poista
  2. Suihkuun vaan sekstailemaan niin ei pieni vuotokaan haittaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, hyvä vinkki :D Vähän jännittelin, että johtuiko verenvuoto jostain tulehduksesta, kun selvästi se ei ollut ihan normaalia, niin siksi tuli oltua ehkä turhan varovainen. Onneksi kuitenkin loppui vihdoin. :)

      Poista
  3. Voi ei onpa kurjaa ja turhauttavaa :/ Hyvä että soitit neuvoja ja toivotaan että loppuisi nyt heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kurja, en osannut yhtään varautua, että tolleen kävisi. Nyt kuitenkin jo voiton puolella. :) Ja onneksi oviskin siirtyi päivällä eteenpäin.

      Poista