tiistai 11. syyskuuta 2018

Lähellä ollaan


Tänään aamulla tuli bongattua vilkkuva hymynaama. Jännä kun Onestepin viiva on edelleen hyvin hyvin haalea. Näin oli kyllä viime kierrossakin kp 11. Eiköhän huomenna sitten tule pysyvä hymynaama. Harmillista vain, ettei nyt eilen talleteltu, kun vuosin verta vielä aukkarin jäljiltä. Edelleen tänä aamuna tuli verta. Ei niin paljon, että sidettä tarvitsisi, mutta pyyhittäessä sitä tulee edelleen. Toivottavasti loppuisi ennen iltaa niin olisi mukavampi talletella.

Kuvassa kaksi eri kuvaa allekkain, kuvaamaan tuota vilkkumista. Eli ylhäällä vilahtaa naama ja alhaalla se on pois. J



Vitsi tuosta hymynaamasta tulee aina jotenkin hyvälle tuulelle. :D

Toivottavasti tallettelut onnistuisi tänään. J

-Emma

2 kommenttia:

  1. Hyvä, että aukkarissa oli kaikki kunnossa ja toivottavasti sillä olisi positiivisia vaikutuksia raskautumiseen!! :) Täällä kans odotellaan ovista kovasti, mulla alkoi onestep viivat eilen illalla vahvistumaan muttei vielä positiivista. Yleensä kyllä pomppaa haaleasta viivasta suoraan positiiviseen, saa nähdä mitä tämä nyt tarkoittaa sitten :D siksi aloinkin kans taas miettimään tota digitestiä niin ei tarvis arpoa... tai sit täytyy kokeilla toista merkkiä näissiä liuskoissa rinnalle. Onko oireet ollut erilaisia, kun molemmin puolin on ovulaatio tulossa? :) onpa jännää, kun on kaksosraskauden mahdollisuus olemassa!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo digitesti on ollut kyllä ihan huippu ja tuntuu, että se vähentää vähän stressiä, kun ei tarvitse ihmetellä, miksi viivojen vahvuudet sahaavat edes takaisin. Eilen tosiaan sain sen vilkkuvan hymynaaman ja Onestepin liuskan tuloksella en olisi tiennyt tilannetta vielä ollenkaan. Tänään jatkui vielä vilkkumalla hymynaamalla ja Onestepissä oli juuri ja juuri viiva. Olisikohan sitten huomenna pysyvä hymynaama. Olen kyllä tyytyväinen ettei tullut vielä pysyvää, kun ei pystytty vielä eilenkään tallettelemaan, niin vielä on aikaa. Suosittelen siis lämpimästi tuota digiä.  Saa nähdä mennäänkö tämä kierto ihan samassa aikataulussa. 

      Viime viikolla oli jotenkin kumman paljon sellaista polttelua munasarjojen kohdalla ja se vaihteli puolelta toiselle. Olisikohan se voinut olla vinkki, että molemmilla puolilla tapahtuu, tiedä häntä. Nyt ei ole kyllä mitään oiretta, josta osaisi arvata, että molemmilta puolilta olisi tulossa.
      Tosiaan odottelen vielä, että vuoto loppuisi tuon aukkarin jäljiltä, joten ajatukset ovat olleet enemmän siinä kuin oireiden etsimisessä. Toivon todella, että ehditään vielä kunnolla tämä hyödyntää.

      Poista