lauantai 1. syyskuuta 2018

Eteenpäin


Näyttäisi, että tänään on siirrytty taas uuteen yk:hon. Nyt mennään jo yk:ssa 17. Huoh, kuulostaa kamalalta. Vielä kamalammalta tämä tuntuu, kun pienen pieni toiveen kipinä ehti syttyä. Minkäänlaisia raskausoireita ei ole ollut ja dpo 13 testasin tyylipuhtaan negan. Dpo 14 menkkoja ei näkynyt ja tein uuden r-testin. Negaahan sekin. Jostain kumman syystä tein myös ovulaatiotestin, joka pärähti hetkessä positiiviseksi. Mitä ihmettä?! Myöhään illalla kuitenkin havaitsin pientä verenvuotoa, joten arvattavaa oli, että menkat sieltä tulevat. Ärsyttävän ”hitaasti” lähtivät menkat taas käyntiin ja edelleenkin saa arvuutella, että onhan tänään kp 1 ja huomenna voi aloittaa letrot. Vielä ärsyttävämpää oli tuo positiivinen ovulaatiotesti ja se laittaa miettimään, onko joku yrittänyt tosissaan kiinnittäytyä.

Tämä viikko on tullut juostua oikein urakalla lääkärissä. Verenpaine on mitattu ja se oli oikein hyvä. Ensikäynti kunnan puolella tuli kanssa nyt hoidettua ja käynti keskittyi tosi paljon minun alkutietoihin. Mieheltä tarvitaan vain vielä ”lupa” tai oikeastaan virallinen suostumus, että lähete voidaan kirjoittaa. Mutta muuten miehellä ei olisi ollut mitään roolia tuolla käynnillä. Itse pääsin verikokeisiin vielä uudelleen samana päivänä ja nyt on myös kilppari arvot katsottu. Eipä mitään vikaa silläkään suunnalla. Yllätys yllätys myös klamydiatesti oli negatiivinen, joten eipä onneksi mitään selittävää syytä siltäkään suunnalta. Rautavarastoja ei edelleenkään tarkistettu, koska kunnan lääkäri ei myöskään nähnyt mitään syytä niitä erikseen tarkistaa. Hö. L Paljon kuitenkin hyviä ja poissulkevia uutisia kuitenkin.

Nyt erityisesti haluaisin käydä siellä aukkarissa, kun kunnalla joutuu kuitenkin jonottamaan tutkimuksiin pitkään. Ongelma vain on, että viikonloppu osuu juuri kp 8-9 välille, joten toivottavasti kp 10 ei olisi tapauksessani liian myöhäinen ja ajan saaminen onnistuisi. Täytyy selvitellä maanantaina asiaa. Toivottavasti järjestyisi.

Ei muuta kuin uuteen kiertoon…

-Emma

2 kommenttia:

  1. Ompas hauska ollut seurata sun blogia kun jo kolmatta kertaa putkeen mulla käynnistyy uus yrityskierto tasan samana päivänä kun sulla. :D Meillä on yritystä takana himpun yli 2 vuotta ja itellä tuli parisen viikkoa takaperin 30v mittariin. Todella ahdistavaa. Alkuvuodesta mentiin tutkimuksiin kunnalliselle ja tulokset oli masentavia, kummallakin, siis kummallakin hedelmällisyys paljon odotettua alhaisempi. Että saas nyt nähdä kuinka pitkä ja raskas tie tästä vielä tulee. Pian aloitetaan hoidot, vaikka kovasti haluaisin uskoa että meillä olis mahiksia onnistua luonnollisestikin, mutta aika ei oo meidän puolella näillä meille annetuilla korteilla. Ollaan varalta jo ivf-jonossakin, mutta alkuun kokeillaan inseminaatiolla. Siihen hoitomuotoon ei kyllä kovin suurin odotuksin näillä tuloksilla lähdetä, mutta kokeillaan nyt ensin, jos suinkin vaan vois välttyä koeputkihoidoilta. Kovasti tsemppiä, toivottavasti teillä onnistuis astetta helpommin!

    -Hensu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jätit kommentin :) Onpa tosiaan hassu sattuma, jos kolmatta kertaa mennään samassa aikataulussa. Yrityskerroissakin tullaan ihan pikkasen vain jäljessä, mutta todella ymmärrän, miten ahdistavalta pitkä yritys tuntuu. :( Todella ikävä kuulla, että olette saaneet masentavia tuloksia. :( Pidän teille kyllä kaikki peukut pystyssä, että toivottu tulos kuitenkin syntyisi <3
      Saako udella, että minkälaista ongelmaa sulla havaittiin? Itsellänihän on nuo monirakkulaiset munasarjat ainakin jo tähän menessä löydetty, jotka aiheuttaa ainakin hankaluutta.

      Paljon paljon onnea yritykseen ja toivottavasti onni potkaisee teitäkin pian.
      Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan. :)

      Poista