perjantai 24. elokuuta 2018

Hölmön hommaa


Olin nyt kuitenkin niin hölmö, että testasin tänään aamulla. Tein r-testin, joka tietysti oli niin nega kuin olla vain voi sekä o-testin, jossa oli haalea viiva. Tämä ei nyt tuntunut  erityisen pahalta, kun testin tulos olisi arvattavissa. Lähinnä uskallan vähän rennommin lähteä viikonlopun viettoon.

Vaikka negatiivinen ei erityisemmin kolahtanut, niin kyllähän se laittoi pohtimaan, että onko tässäkään kierrossa onnistuttu. Tänään on kuitenkin dpo 7 ja oireita ei ole. Luulen, että plussan pitäisi tuntua jo rinnoissa, jos sellainen olisi tapahtunut. Jotenkin tämän oireen puuttuminen viittaa jälleen kerran epäonnistumiseen, kun se oli silloin siinä ainoassa onnistumisessa selkeä merkki jo ennen plussaa. Tosiaan, sitä en ole mihinkään kirjannut, että mikä dpo oireet alkoivat. Hitsi se olisi mielenkiintoinen tieto.

Täytyy nyt varautua henkisesti siihen, että menkat on taas luvassa ensi viikonloppuna ja alkaa suunnitella seuraavan kierron sotasuunnitelmia. Kovasti mieli tekisi käydä hoitamassa se aukkari nyt pois alta. Ensi viikolla onneksi pääsen keskustelemaan kunnan lääkärin kanssa, jolloin selviää, että kuinka nopeasti kunnan kautta voisi tutkimukseen päästä. Jos tätä joutuu kovin kauan odottelemaan, niin taidan käydä hoitamassa tämän yksityisellä pois alta. Tutkimus pitäisi tehdä käsittääkseni kp 8-12 tai kp 9-12 välillä ja näyttäisi, että kp 8 olisi pe, jolloin olen tietenkin reissussa. Ma –ti olisi sitten ainoa mahdollisuus ja ne aiheuttavat vähän järjestelyä töissä.

Nythän tuo ovulaatio on osunut mulla monesti jo kp 12:sta, joten mietin, että onkohan tuo tutkimus tarkoitus tehdä just ennen ovulaatiota eikä ainakaan ovulaation aikaan. Tällöin toi kp 12 olisi ehkä liian myöhäinen. Sivistäkää ihmeessä, jos tiedätte tästä tarkemmin? Ja te, jotka olette jo tutkimuksessa käyneet, niin olisitteko päässeet samana päivänä vielä töihin?

Huoh, onpa taas mietittävää :D

Aurinkoista viikonloppua!

-Emma

4 kommenttia:

  1. Hmm, mä en nyt tarkkaan muista minä kiertopäivänä tuo aukkari piti tehdä, mutta luulen että ennen ovulaatiota, joten tuo kp12 on varmaan liian myöhään. Mulla tehtiin kp8 ja jos en ihan väärin muista niin suosittelivat, että kp6-10 tai jotain eli ei enää kp12. Ja ihan hyvin olisin päässyt töihin sen jälkeen, jälkikivut oli ihan samanlaisia kuin menkkakivut ja Burana toimi :) Eikä ollut kivulias itse tutkimuskaan, epämiellyttävä tietty, kuten kaikki gynejutut, mutta ei sattunut sen enempää kuin lievät menkkakivut. :) Mun ainoa vinkki on, että muista siellä polilla jo laittaa kunnon side tutkimuksen jälkeen koska se suolalius valuu jossain vaiheessa pois ja mulla ainakin kastui housut ihan kunnolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksesta ja vinkistä! Olisi tosi hyvä jos ton saisi pois alta jo ennen kp 8. Eipä siis ehkä menekään hukkaan ensi kierto aukkarin suhteen. :) toi side oli hyvä muistutus. Ja nyt uskaltaisi ottaa myös aamuajan.

      Poista
  2. Aukkari on tarkoitus tehdä ennen ovulaatiota, koska muutenhan on se vaara että hedelmöittynyt munasolu huuhtoutuu tutkimuksessa herra ties minne :D Eli jos sulla on ollu aikainen ovis niin kannattaa mainita siitä aukkaria varatessa, esim. ennen kp 10 voisi olla hyvä aika aukkarille. Ja kyllä ihan hyvin itse olisin voinut töihin mennä vielä aukkarin jälkeen, muistaa vaan varata siteitä ja kipulääkettä mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näin mäkin sitä pyöritteli et oviksen aikaan tuntuisi aika oudolta mennä. Täytyy ton kunnan lääkärin jälkeen soitella sinne yksityiselle, et mitä mieltä ovat. Harmi kun osuu niin viikonloppua vasten, niin menee pari päivää hukkaan. Hyvä et tuli nyt useampi vahvistus et uskaltaisi vielä töihin samana päivänä. :)

      Poista