sunnuntai 5. elokuuta 2018

Yk miljoona

Tai siltä se ainakin tuntuu. Toisin sanoen yk 16 on käynnistynyt. Nämä menkat alkoivat vain todella ärsyttävästi ja kp 1:n kanssa oli vähän arpomista. Jo perjantaina tiesin, mitä on luvassa, kun vessassa käydessä huomasin paperin punertuvan. Lauantaina oli jo menkkakipuja, mutta vuoto pysyi sellaisena ruskeana valkovuotona. Pahoittelut, yksityiskohtaisesta kuvailusta, mutta pakko saada nämä kirjoitettua muistiin. :D Oikeastaan vasta tänään vuoto alkoi olemaan ”kunnollista”, joten päädyin lopulta siihen, että tänään on kp 1 ja Letrozolet aloitan vasta huomenna. Monelle näytetään olevan määrätty Letrozolet kp 3-7, kun taas minulle kp 2-6, joten sen takia uskallan aloittaa ne vasta huomenna ja uskon niiden tuottavan tarvittavan avun. Tai pöh, minkä avun, eipä näytä tulosta syntyvän… HUOH!

Googlasinkin vielä ”mikä on oikea päivä merkitä kuukautisten alkaminen” ja löytämäni artikkelin perusteella vasta kunnon verinen vuoto lasketaan ensimmäiseksi päiväksi ja vuodon pitäisi alkaa ennen klo 18.00. Tämän perusteella tosiaan kp 1 menossa.

Kiitos Sekoitettu arki –blogin maininnasta Donaferty nimisestä tuotteesta, jota suositellaan raskautta yrittävälle. Sain tästä uuden kikkakonstin kokeiltavaksi. Aloitin tämän nauttimisen nyt kaksi kertaa päivässä. Kerrankin jokin tuote ei ole pahaa, tosin melko makeaa. Jospa tästä olisi jotain iloa.



Ovulaatiotestejä tilasin nyt vinon pinon. Valitsin nyt Clearbluen ovulaatiotestin, joka mittaa kahden hormonin tasoja ja näin tunnistaa 4 hedelmällistä päivää. Tilasin myös halvempia tavallisia ovulaatiotestejä lisää varastoon. Menipä taas yli sata euroa vauvan yrittämiseen.

Viikonloppuna oli melko paljon ohjelmaa ja jouduin olemaan muiden lasten kanssa paljon tekemisissä. Alan olla todella väsynyt tähän yrittämiseen ja muiden onnistumiseen, joten viikonlopun ohjelma on tuntunut melko rankalta. Kävin myös kaverini luona ja sattumalta, kun omia menkkajuttuja jouduin laittamaan roskikseen, niin huomasin siellä olevan raskaustestin paketin. Eli ilmeisesti vauvauutisia on tulossa taas kohta lisää. Tai en toki testin tulosta tiedä, mutta täytyypä tuohonkin varautua. Jälleen en uskonut, että siltä suunnalta tulisi vauvauutisia, mutta kai pitäisi varautua siihen, että kaikki ympärilläni raskautuvat. Melkein pelkään nykyään tavata ystäviäni, kun tuntuu, että kaikilla muilla on ihania uutisia jaettavana. Tekisi melkein mieli erakoitua ja elää omassa lapsettomassa kuplassa. :D Tai ehkä ei sentään, mutta toivottavasti hyvät uutiset osuisivat välillä itseenikin.

Olipahan taas rankka viikonloppu mielelle. Pahoittelut, että tekstit ovat näin masentavia ja pessimistisiä, mutta kai tunteet saavatkin välillä velloa. J

-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti