torstai 16. elokuuta 2018

Hymynaama

Ovulaation metsästys jatkuu ja kyllä tuo Clearbluen testikin onnistuu hämmennystä aiheuttamaan.


Kp 10 tilanne näytti tältä:


Kp11 tältä:



Ja tänä aamuna kp 12 tulos olikin seuraavan lainen, pysyvä hymynaama:


Mihinköhän se vilkkuva hymynaama jäi?! :D Olin tosi innoissani saamastani pysyvästä hymynaamasta, mutta hassua ettei hymynaama sitten eilen vilkkunut. Te keillä on enemmän kokemusta näistä testeistä, niin pitäisikö vilkkuminen tapahtua aina vai onko ihan normaalia, ettei vilkkumista ehdi näkemään. Vuorokausi oli väliä mittauksilla, joten olisin uskonut, että eilen olisi jo vilkkunut.

Tuo Onestepin testi on taas sen näköinen, että olisin arponut, onko se positiivinen vai ei, joten onneksi oli Clearblue. 😊
                                               
Ovulaatio on nyt kuitenkin bongattu. Jes! J Harmi, ettei eilen väsymykseltä puuhailtu. Onneksi joka toinen päivä on kuitenkin oltu aktiivisia ja tänään onkin erittäin hyvä saa jatkaa tuolla tahdilla. Heheh J

-Emma

8 kommenttia:

  1. Miulla ei koskaan oo tullu vilkkuvaa hymynaamaa :) vuoden verran taisin noita käyttää ja aina tuli suoraan se "pysyvä" hymynaama. Ei muuta kun tsemppiä matkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, kiitos! En siis ole ainoa! Kiitos tsempeistä! Toivotaan, että onni potkaisee joskus tähänkin suuntaan. :D

      Poista
  2. Hei jee, päästään viettämään piinapäiviä suht samaan aikaan! :D sain plussan tiistaina testiin. Kätevältä kyllä vaikuttaa tuo Clearbluen testi, kun ei tarvitse arpoa yhtään viivojen vahvuuden kanssa :) meneekö sulla yleensä oireet yks yhteen ovistestien kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, piinakamu :D ollaan kyllä todella samoissa sitten. :) todella kätevä kyllä tuo Clearblue, varsinkin kun toi one step ei ollut mielestäni ihan selvä plussa.

      Aikaisemmin on ainakin ollut selvät ovislimat, mutta esim viime kierrossa ei ollut mitään erityistä oiretta joka olisi paljastanut oviksen. Ja yleensä jotain juilintaa mutta, vaikea sanoa mikä on todellista ja mikä ihan normaali kehon toimintaa, jonka luulee tarkoittavan ovista.

      Tänään iltapäivästä on ollut kyl tosi paljon vihlaisuja munasarjoissa, joten haluaisin väittää tunteneeni ovulaation. En usko että täysin on mielikuvituksen tuotetta, vaikka kyllä toi hymynaama sai taas tarkkailemaan entistä tarkemmin :D

      Mitenkä sulla menee oireet suhteessa testituloksiin?

      Tsemppiä piinapäiviin! <3

      Poista
  3. Juu, näin on, kaikilla ei välttämättä tule tuota vilkkuvaa hymynaamaa, että nou hätä :) Ton ovistestin ohjeessakin lukee näin:

    "Testi ei ole havainnut korkean hedelmällisyyden päiviä. Mikä tähän on syynä?"
    - Tähän saattaa olla syynä liian alhainen estrogeenitaso,
    jotta laite pystyisi tunnistamaan sen, lähellä toisiaan
    tapahtuvat hormonitasojen muutokset tai liian myöhään
    aloitettu testaaminen. Testi voi kuitenkin ilmoittaa
    huippuhedelmällisyydestä, ja nämä tulokset ovat
    luotettavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos varmistuksesta :D pitäisi varmaan huolellisemmin tutustua ohjeisiin :D

      Olin vain niin yllättynyt että pysyvä hymynaama ilmeistyi jo, niin tietenkin pitää ajatella että itsessään on taas jotain vikaa. :D

      Ei siis muuta kuin jännäilemään. :)

      Poista
    2. Tsemppiä piinapäiviin! <3 Kovasti puhallan sinne plussatuulia!

      Poista