maanantai 23. heinäkuuta 2018

Arkeen paluu


Lomat on nyt lusittu ja arki koittanut. Tuntuu kyllä, että kroppa on edelleen lomalla ja elelee omaa menoaan. Nimittäin tuo ovulaation metsästys on nyt ollut erittäin epäselvää.
Kertauksena vielä testauksen tulokset tähän mennessä:

  •          Kp 12 aamutestin tulkitsin positiiviseksi
  •         Kp 12 iltatesti negatiivinen
  •           Kp 13 aamutesti negatiiviseksi tulkittava, mutta erittäin vahva viiva
  •          Kp 14 aamutesti positiiviseksi tulkittava, tosin muistin katsoa tuloksen vasta 10 minuutin jälkeen
  •          TÄNÄÄN: Kp 15 negatiivinen, mutta erittäin vahva viiva
En ehtinyt vielä kuvaamaan näitä tikkuja, mutta teen sen kyllä myöhemmin. Sen verran mielenkiintoinen on taas tämä kierto.
Alan epäilemään ettei se ovulaatio ollut vielä kp 12 vaan ehkä tuossa kp 14. Tai en tiedä, niin sekavaa oli tällä kertaa tämä testailu. Häiritsee myös tuo ovilimojen puuttuminen, yleensä olen ne ainakin havainnut.

Viime yön nukuin jotenkin tosi huonosti. Johtui varmaan osittain töihin paluusta ja lomalla sekoitetusta unirytmistä, mutta yöllä vaivasi myös juilinta munasarjoissa. Tänään on myös ollut tuntemuksia ja ne vaihtelevat molemmilla puolilla. Jos nämä tuntemukset liittyvät ovikseen, niin ei ole mitään käsitystä kummalta puolelta se tapahtuisi.

Tapahtui tai olisi vasta tapahtumassa tuo ovulaatio, niin nyt on säännöllisesti hyvissä ajoin talleteltu, joten siltä osin onnistuminen pitäisi olla mahdollista. Kuitenkin tämä testien epäselvyys vei jotenkin uskon onnistumiseen. Eipä pitäisi vielä toivosta luopua, mutta jotenkin ei jaksa taas innostua turhan takia. No tämä mieli tulee kyllä heittelemään taas suuntaan ja toiseen. :D

Kikkakonsteja ja lääkitystä ollaan nyt kokeiltu. Painonpudotuksessa en ole saavuttanut mitään, tosin onneksi lääkäri ei pitänyt painonpudotusta minulle välttämättömänä eikä edes sitä erityisesti suositellut. Luulen, että aika varovaisesti kommentoivat pudotustarvetta, jos ylipainoa ei ole merkittävästi. Mutta edelleen pidän tämän to do-listallani.
Yleistä terveystarkistusta minulle ei ole kuitenkaan tehty vuosiin eikä mitään verikokeita (vihaan niitä yli kaiken). Joten nyt otin itseäni niskasta kiinni ja varasin ensi viikolle ajan verikokeisiin. Sain lähetteen oikein kattaviin testeihin, joten saan sitten hyvän kuvan terveyden tilastani ja mahdollisesti jostain arvoista, joille pitäisi tehdä jotain.

Näihin verikokeisiin kuuluu myös rautavarastojen arvon mittaus, jota yksityinen lääkärini suositteli. Hänen mukaansa, jotkin tutkimukset osoittavat, että rautavarastoilla voi olla yhteys raskautumiseen. Ja ilmeisesti hemoglobiini voi olla normaali, vaikka rautavarastot olisivat vähissä. Eli tuleepa tämäkin sitten varmistettua siinä samalla.

Olisin saanut tuon verikoe ajan jo tälle viikolle, mutta halusin sen vasta ensi viikolle, jolloin kiinnittyminen olisi tapahtunut, jos se olisi tapahtuakseen. Tietysti saan tulokset vasta sen jälkeen, kun menkat on jo alkaneet ettei tästä etukäteen saa mitään lisätietoja, mutta tieto on kuitenkin mielenkiintoinen.

Sellaista pohdiskelua tänään :D

Kaipaan niin takaisin lomalle. Voi kun pääsisi laittamaan varpaat hiekkaan.


-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti