lauantai 21. heinäkuuta 2018

Ihana kesäloma

Tämä kesäloma on ollut jotenkin tosi onnistunut! Ollaan ehditty tekemään paljon mukavia juttuja, laittamaan vähän kotia sekä hengähtämään. Välillä ollaan valvottu hurjan myöhään ja nukuttu mihin sattuu. Huomaan, että näinä hetkinä mietin, että lapsen myötä tämä muuttuisi aika paljon. Tosin kyllä se sen arvoista olisi. Ollaan vain nautittu täysin siitä, että voidaan tehdä ihan niin kuin sillä hetkellä tuntuu. Nyt kesäloma on kuitenkin lopuillaan ja arki häämöttää edessä, yyyhhhhh! Kaipa siihen taas turtuu.

Tässä kierrossa oli edelleen Letrozolet käytössä ja ne tuntuvat ainakin lyhentävän kiertoa huomattavasti. Nimittäin ovis näyttäisi tulleen nyt jo kp 12. Kp 11 viiva tummui jo selvästi ja positiiviseksi tulkittava tulos tuli kp 12 aamulla. Tänään kp 13 oli edelleen tumma viiva, mutta ei enää positiivinen. Ovislimoja en bongannut ollenkaan, mikä aiheuttaa vähän epäluuloa, onko nyt kunnollinen kierto edes menossa. Ovulaatiota en voi sanoa tunteneeni, mutta aikamoisia vihlaisuja oli alkuviikosta. En kyllä tiedä mitä ne oikein olivat.

Jos ovis oli todella jo nyt, niin ainakin se ehdittiin hyvin hyödyntämään. Niin kyllä hyödynnettiin viimekin kierrossa ja eipä saatu haluttua lopputulosta. En ole tällä hetkellä niin katkera kuin miltä tuo varmasti kuulosti, pelkkä toteamus. :D Kesälomalla on vain ollut tosi hyvä olla ja olen nauttinut siitä, mitä minulla on elämässä. :) hyvä muistaa välillä hyvätkin asiat.

Eli pää on kyllä saanut levätä :)

Melko hyvin olen muistanut lisäravinteetkin tässä kierrossa, jospa niistä jotain apua olisi.

Meinaan vielä jatkaa oviksen tikuttelua varmistaakseni ettei oikea ovis olisi vain vielä tuloillaan ja nyt saadut tulokset olisi kropan pelleilyä. Oman mielenrauhan takia parempi testata. :)

Mutta eipä tänne sen kummempaa kuulu. Eiköhän tässä siirrytä piinapäiviin.

Aurinkoista viikonloppua!

-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti