keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Piiiiitkät päivät


Näistä taitaa tulla kyllä maailman pisimmät piinapäivät. Asiahan ei katoa takaraivosta, vaikka kuinka yrittäisi keskittyä töihin tai muihin asioihin. Olen koko ajan bongailemassa erilaisia oireita. Tällä hetkellä on päivittäin ollut havaittavissa juilintaa ja pistelyä alavatsassa. Välillä keskellä, välillä oikealla ja välillä vasemmalla. Epäilen, että huijaan itseäni tuntemaan tuntemuksia, kun pohdiskelen, että tuntuukohan nyt jotain. Oi tätä itse huijauksen määrää. :D Olen jo useamman kerran googlaillut ”raskauden ensioireet” tyylisillä hakusanoilla ja tämähän on ihan turhaa.
Alkuraskauden oireethan voivat olla väsymyksestä pissahätään tai sitten ihan vain oireettomuus. :D Tämähän on selkeää ja kaiken saa sopimaan itseensä, jos vain haluaa. Olenhan myös itsekin kerran kokenut alkuraskauden oireet ennen positiivista testiä, joten hieman turhia nämä googlettelut. En tosin muista muita oireita kun, että nännit oli todella arat ja kyllä mulla taisi olla myös se ”tunne”, että jokin on eri tavalla.

Nyt on ollut pääsääntöisesti tosi hyvä ja toiveikas fiilis tästä kierrosta. Tulen siis tippumaan näiden haaveiden kanssa niin korkealta, kun annan itseni elätellä toiveita onnistumisesta. Toisaalta taas on ihana mennä välillä pää pumpulissa. :D No itsehän maksan tästä kovan hinnan sitten, kun menkat taas alkaa.

Vaikka nyt onkin ollut toiveikas olo, niin kyllähän tässä ehtii välissä aina jotain pikkuhuoliakin kehittää. Esimerkiksi tein maanantai iltana vielä ovulaatiotestin, jonka odotin jo haalentuneen. No sieltähän tuli edelleen todella tumma viiva. Ei ihan positiiviseksi tulkittava, mutta lähellä kuitenkin. Kehittelin jo päässäni skenaariot siitä ettei munasolu ole välttämättä irronnut ollenkaan ja elimistö vetelee omaa showtaan. Eilen kuitenkin kun asiaa tarkemmin mietin, niin ensimmäinen positiiviseksi tulkittava viiva tuli lauantai iltana, joten maanantai iltaan oli vain 2 kokonaista vuorokautta. Ei siis mitenkään erityisen poikkeuksellista, että vahvaa viivaa tulee kahden vuorokauden sisällä. Ei ainakaan tietääkseni. Hyvä ottaa paineita välillä aivan turhasta. :D

Toinen asia mitä tulee googletettua on kiinnittyminen. Voisinko jotenkin edesauttaa kiinnittymisessä? Olettaen, että hedelmöittyminen olisi tapahtunut. Greippimehua olen nyt hörppinyt iltaisin, mutta en tiedä onko sillä enää mitään vaikutusta, kun alkukuusta en sitä ottanut. Muuten tuo lisäravinteiden nappailu jäi tässä kierrossa. Tietenkin perusvitamiinit olen ottanut ja foolihappoa vielä extrana.

”Enää” 12 päivää jännittelyä…

-Emma

2 kommenttia:

  1. Mä söin ananasta ovulaatiosta lähtien ihan dpo10 saakka joka päivä kun luin jostain että se tukisi kiinnittymistä :D Uskokoon ken tahtoo mutta hyvää se ainakin oli! Tsemppiä piinapäiviin, nää etenee niiin hitaasti...

    VastaaPoista
  2. Ananas kuulostaa ainakin paljon paremmalta kuin greippimehu :D kiitos vinkistä!
    Nää päivät kuluu tosiaan todella hitaasti... Huoh :)

    VastaaPoista