maanantai 25. kesäkuuta 2018

Oppikirjamainen kierto

Olin hieman peloissani, tapahtuuko tässä kierrossa ovulaatiota ja, jos tapahtuu niin ei kai se ehtinyt mennä. Tämä sen takia, että sain tosi tumman testi viivan jo kp 8. Tikuttelin menemään koko viikon ja kp 10 oli enää hyvin haalea viiva, kp 11 vielä haaleampi ja kp 12 viiva katosi kokonaan. Meinasi iskeä jo pieni paniikki. Kp 13 tein poikkeuksellisesti aamutestin, jolloin viiva alkoi jo selvästi tummentumaan. Huh! Illalla tein uuden testin ja tämän testin tuloksen pystyi tulkitsemaan positiiviseksi. JES! Kp 14 tein taas aamulla ovulaatiotestin ja edelleen positiivinen. Olin nyt kahden vaiheilla kumman päivän merkkaisin ovulaatiopäiväksi ja päädyin lopulta tuohon kp 14. Oikein oppikirjamainen kierto ettenkö sanoisi. :D Tosin menkat osuu vähän kurjasti meidän lomareissuun, johon en todella olisi niitä jaksanut ottaa. Vessa olosuhteet ovat nimittäin vähän heikot ja noita ekan päivän menkkakipuja ei muutenkaan jaksaisi reissussa. Särkylääkkeitä vaan paljon mukaan.

En ole kovin perehtynyt noihin ovulaatiotesteihin ja siihen mitä niiden pitäisi ”normaalisti” näyttää ennen LH-huippua. Tuli kuitenkin aika vahva fiilis, että nuo monirakkulaiset munasarjat ovat aikaisemmin aiheuttaneet tuon LH:n sahailun. Haluan ainakin uskoa, että tämä testauskierros kertoo hyvästä ja selkeästä kierrosta. Tämä kierto ehdittiin myös hyödyntää oikein hyvin. ”Kaverit” oli laitettu sopivasti matkaan ennen ovulaatioplussaa ja plussa tulos hyödynnettiin kp 14 aamulla.

Sanoisin, että nyt jos koskaan olisi kaikki mahdollisuudet onnistua. Yritän pitää mielen maltillisena, mutta se ei vaan ole niin helppoa! Sitä vaan tippuu sitten korkeammalta, mitä enemmän odotuksia ja toiveita muodostaa. Täytyy nyt vain yrittää keskittyä tämä viikko työn tekoon ja sitten pääseekin lomalle! Lomalle täytyy suunnitella kaikkea mukavaa ettei ehtisi tähän laittaa liikaa ajatuksia.

Sen verran positiivinen olo on nyt kuitenkin etten uskalla ennen menkkojen alkua ottaa lasillistakaan. Tämä pelataan nyt varman päälle. Paljon nippailuja ja tuntemuksia oli nyt viikonloppuna, joten haluaisin uskoa, että jotain kehossa tapahtui. Ehkä ainakin se ovulaatio. Loppu onkin sitten onnettaren käsissä.

Anna olla meidän vuoro…



Mukavaa maanantaita ja juhannuksen jälkeistä aikaa!

Peukut pystyyn!

-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti