perjantai 29. kesäkuuta 2018

Kesäloma


Tänään alkaa vihdoin odotettu kesäloma, jonka johdota blogi mahdollisesti hiljenee hetkeksi. Tai hiljenee, jos saan pidettyä ajatukset muualla kuin vauvaprojektissa. :D Jos ajatus karkailee, niin tulen varmaan päivittelemään kuulumisia.

Ensi viikolla lähdetään pienellä matkalle ja siellä ei oikein ole mahdollista edes raskaustestejä tehdä. Joten nyt saa/joutuu vain odottelemaan menkkojen alkua ilman turhaa testailua. Tekee varmasti ihan hyvää olla tekemättä negatestejä. Täytyy vain muistaa Letrozolet pakata myös mukaan alkavia menkkoja varten. Hienosti yritän itseäni valmistella taas tyhjään kiertoon, vaikka takaraivoissa koputtaakin pieni toiveikkuus. Eilen eikä tänään ole kyllä ollut mitään mainittavia ”oireita”, joiden takia toivoon olisi mitään erityistä syytä.

Sellainen jännä juttu on ollut nyt havaittavissa, että Letrozolet tuntuu tasapainottaneen hormoneja, joka näkyy finnien määrän vähenemisenä. Mulla on aina ollut ihan ok iho, muutama finni toki siellä täällä, mutta ei mitään mahdotonta määrää. Kuitenkin pillereiden lopettamisen ja keskenmenon jälkeen tuli selkä aivan täyteen finnejä. Yök! En ole vuoteen tykännyt enää pitää mitään toppeja, joissa näkyy selkä, kun finninen selkä näyttää niin kamalalta. Onneksi finnit iskivät vain selkään ja naamalle ei käynyt vastaavaa. En ole varma, onko auringonottamisella ollut nyt positiivinen vaikutus selän ihoon vai olisiko tämä ensimmäinen Letrozol satsi voinut olla avuksi, nimittäin finnien määrä alkaa olla oikein kohtuullinen. Tosin pieniä arpia on jäänyt vanhoista finneistä. Ihanaa, jos Letrozolet ovat tähän auttaneet eikä pelkästään auringonottaminen. Muutenhan se tarkoittaisi, että syksyllä alkaisi jälleen finnikausi. Kuulostaisi myös hyvältä, jos Letrozolet ovat onnistuneet tasoittamaan hormonituotantoani. Toivottavasti näin.

Sitten vielä tämän kierron ovulaatiotestit itselleni muistiin. Parempi pitää ne täällä tallessa, kun niitä ei ole kiva kännykän muistissakaan säilyttää. :D



Teen yleensä testit aina illalla, mutta nyt tein poikkeuksellisesti myös aamutestejä lähempänä ovulaation ajankohtaa. Ei nyt jälkikäteen näytä, että olisi ollut liian tumma viiva liian monta päivää peräkkäin. Vai mitä mieltä olette?

Ihan kohta pääsee nauttimaan lomasta!

Ihanaa kesää kaikille! Tuulisi nyt kesän kunniaksi plussatuulia kaikille niitä toivoville ❤

-Emma

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää tikut! :) Tuo kp13 näyttäisi olevan plussa, oon kyllä kateellinen noin aikaiselle ovikselle! :D Mulla oli vähän epäselvä plussa ja nyt mietinkin, että ehkä ovis tuli pari päivää myöhemmin kuin luulin ja silloin tänään olisi vasta dpo12... No, ei kai tässä auta ku ootella ja katsoa milloin ne menkat tulee vai tuleeko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä tyytyväinen, että tuli näin alussa. Monesti on ollut siellä kp 19 tienoilla vasta. Pyörittelin paljon, että minkä päivän merkitsen ovikseksi tonne life-sovellukseeni ja laitoin tuon kp 14, kun kp 13 ilta oli jo positiivinen. Eli saa vähän jännitellä milloin menkat sitten alkaa.

      Ärsyttävää, kun on noita epäselviä testailukiertoja ja ei sitten tiedä missä mennään. Tsemppiä piinailuun! Toivottavasti tulisi hyviä uutisia :)

      Poista
  2. Huomasin sinun kommentoineen tuonne minun blogiin ja tulin tekemään vastavierailun :) Jään myös seurailemaan :)

    Ensinnäkin oikein hyvää ja rentouttavaa kesälomaa sinulle! :) Itse palailen ensi viikolla takaisin töihin kolmen viikon loman jälkeen, ja voin sanoa että loma on tehnyt tehtävänsä :)

    Ja noista ovistesteistä - teen itsekin pääasiassa iltaisin, työvuoroista riippuen. Ja noissa sun testeissä on selkeä o+ tuossa kp 13-14, sehän on aivan optimaalinen siis ;) Itse laskisin tuon jälkimmäisen ovisplussaksi :)

    Tsemppiä piinailuun ja plussatuulia! :)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lomatoivotteluista. Tulee kyllä tarpeeseen. :)
      Mukavaa töihin paluuta siis sinulle!

      Mukava, että teidänkin mielestä näyttävät testit positiivisilta kp 13-14. Tällä kertaa pitäisi kaikki olla niin optimaalisesti tehtynä, että epäonnistuminen tulee tuntumaan kahta kauheammalta. No ei pitäisi vielä surra. :)

      Kiitos onnen toivotuksista! :) Ja samaten plussatuulia sinnekin suuntaan.

      Poista