tiistai 8. toukokuuta 2018

KP 32


KP 32 menossa täällä ja menkkojen alkamispäivä on täysi mysteeri. Hyvin varma olen kyllä siitä, että sieltä ne ovat tulossa, koska mitään raskauteen liittyviä oireita ei ole. Tässä kierrossa jäi tuo ovulaation ajankohta hyvin epäselväksi. Otan nyt taas vertailuksi ovistikut tähän muistiin, jotta voi tarvittaessa vertailla jälkikäteen.



Alku tikutteluissa tuli jo kp 13 yllättävän vahva viiva, joka sitten häilyikin pois. Seuraava selkeästi tummempi viiva tuli kp 18 ja tämän jälkeen tulikin useamman päivän testaustauko. Uudet testit tuli tehtyä kp 24 ja kp 25, jolloin sain jälleen tummahkot viivat. Voisi hyvin olla mahdollista, että ovis olisi osunut siihen kp 22, jolloin oli ovis oireita. Tukisi myös sitä, että viiva oli niin tumma kp 18 ja vielä kp 24. Jos näin olisi, niin menkkojen voisi olettaa alkavan su 13.5. Jes, juuri sopivasti äitienpäivänä, jolloin pitäisi hieman juhlia ja istua autossa, juuri mun tuuria. Tuo ajankohta tekee myös seuraavassa kierrossa onnistumisen lähes mahdottomaksi. Noh, katsotaan miten käy.

Pakko purkaa, että menee niin hermoon Liberon uusi mainos, jossa etsitään ”tuoretta äitiä”. Mainoksessa on tosi monta kohtaa, jotka iskee kyllä niin monta puukkoa suoraan sydämeen. Pikkumaista, tiedän, mutta menee vain niin ihon alle se vauvan itku ja ”äiti niin rakastaa sinua” –lepertely. Sainpahan sanottua. :D Huoh.

Painonpudotuksen suhteen en ole saavuttanut mitään edistysaskeleita, kun en ole siihen panostanutkaan. Entistä vahvemmin on sellainen ajatus, että tähän tulisi nyt alkaa panostamaan ja saada tuloksia aikaiseksi.

Näyttäisi, että tässä olisi tulossa muutoksia työrintamalla, joka on pistänyt ajattelemaan, että pitäisikö meidän ottaa parin kuukauden aikalisä tälle projektille. Tämä tuntuu aika vaikealta päätökseltä, vaikka kyse olisi vain muutaman kuukauden viivästyksestä. Kirjoittelen tästä pohdintaa myöhemmin lisää. Tätäkin ajatellen olisi hyvä ottaa juuri nyt itseään niskasta kiinni tuossa paino asiassa, että olisi sitten tuloksia saatu aikaiseksi mahdollisen aikalisän jälkeen.

Jee, jälleen lyhyt viikkoa ja aurinko paistaa! Yllättävän hyvä fiilis, vaikka menkat ovat juuri alkamassa!

Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti