tiistai 13. maaliskuuta 2018

Hedelmällinen

Yrityskierto 11 on nyt käynnissä ja vuosi alkaa uhkaavasti tulla täyteen. Olin ajatellut, että jos tämän kierron jälkeen ei tärppää, niin on aika lähteä hakemaan lääketieteestä apua. Mies oli kuitenkin sitä mieltä, että yritetään vaan vielä enemmän ennen kuin otetaan järeämmät keinot käyttöön. Kyllä vähän itseäkin hirvittää ajatus siirtyä lapsettomuushoitoihin, vaikka enpä tiedä mikä siinä olisikaan niin paha. Tässä kierrossa ovulaatio osuu todennäköisesti just sopivasti vapaapäiviin, että pääsee sitten ihan kunnolla yrittämään, heh heh. :D Seuraavien kahden kierron ovikset voi huonolla tuurilla osua just piristysreissuihini, jolloin ne kierrot voi mennä hukkaan. Täytyy vain ennen reissua ja heti reissun jälkeen olla paljon yhdessä. En kyllä viitsi näiden reissujen aikana aloitella mitään hormonilääkityksiä tai millä muodoilla lapsettomuushoidot sitten lähtisikään käyntiin. Toukokuun lopulla voisi kuitenkin varata ajan lääkäriin ja tehdä suunnitelman etenemisestä, jos mitään ei ole sitä ennen tapahtunut.

Raskauskeijusta tilailin lisää ovulaatiotestejä ettei sitten ainakaan pääse loppumaan. Osui samalla silmään sivustolta löytyvät hedelmällisyystestit, jotka mittaa FSH hormonipitoisuutta. Negatiivinen tulos eli yksi viiva tarkoittaa, että kierrosta on hyvä mahdollisuus tulla raskaaksi. Positiivinen eli kaksi viivaa taas tarkoittaa, että vaihdevuodet ovat voineet alkaa. Kerrankin testi, jossa voi iloita yhdestä viivasta. :D Testejä tehdään kaksi kappaletta, ensimmäinen kp3 ja toinen kp8, mutta koska tilasin testit niin myöhään niin en ehtinyt kp 3 testaamaan. Niinpä hyppäsin suoraan testaamaan kp 8 ja tuloksena 1 viiva. Olen siis hedelmällinen tässä kierrossa. Hahah, jes :D. Olisin kyllä ollut niin hajalla, jos tulos olisi ollut ”vaihdevuodet”.



Ovulaatiotestejä meinasin tehdä tässä kierrossa normaaliin tapaan, mutta aamulämpöjen mittaus jää ehkä välistä. En ole saanut aikaisemmissa kierroissa mitään järkeviä havaintoja aamulämpöjä mittailemalla, joten yksi stressitekijä vähemmän. Geleet, raskausvitamiinit ja greippimehu on säännöllisessä käytössä ja macaa tulee otettua aina kun muistan.

Ensi viikon perjantaille odottelen ovulaatiota saapuvaksi. Nyt panostetaan ensisijaisesti siihen kaikista tärkeimpään asiaan. :D Tästä kierrosta olisi viimeinen mahdollisuus saada vauva mallia 2018. Eipä sillä vuosiluvulla ole loppupeleissä mitään merkitystä, mutta olisin niin toivonut, että meidän vauva syntyisi tänä vuonna. Vähiin käy mahdollisuus saada vauvaa enää tämän vuoden puolella. Kaikki peukut itselleni pystyssä, että tässä kierrossa vihdoin tärppäisi. Jos ei niin sitten alkaa projekti ”vauva 2019”, mutta vielä yksi yritys ennen sitä. Peukut pystyyn...

Mukavaa viikkoa!

Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti