tiistai 6. helmikuuta 2018

YK 10

Viikonloppu oli henkisesti jotenkin todella raskas. Epäonnistuminen ahdistaa ja uusi kierto pelottaa. Mitä jos se ei taaskaan onnistu? Pettymyksen määrä kertaantuu joka kerta. Pelottaa ajatus ettei me selvitä taistelusta voittajina ilman järeitä lääketieteellisiä apuja. Tai mitä jos me ei selvitä tästä edes lääketieteen avulla. Tätä ajatusta ei pitäisi kyllä vielä pyöritellä, kun kaikki avut on vielä koittamatta. Viikonloppuna olin tosi katkera kaikesta. Meillä on jonkin verran stressiä nyt muutenkin, joten tämä vauvan kaipuu saa välillä valtavat mittasuhteet. Toivottavasti kevään aikana saadaan stressiä aiheuttavat asiat valmiiksi ja voidaan keskittyä välillä positiivisempiin asioihin.

Ajatus siitä, että suhtautuisin tähän kiertoon jotenkin rennommin ei tule kyllä toteutumaan. :D Olen luonteeltani sen verran järjestelmällinen, että saan jonkinlaista lohtua siitä, että kontrolloin edes jotain asiaa. Niinpä tähän meidän 10. yrityskertaan olen varautunut uusin keinoin, joista jo kirjoittelinkin viimeksi. Ovulaatiotestejä on tulossa paljon lisää ja tilasinpa samalla tarkemman kuumemittarin. Tämän tilauksen tein nyt ensimmäistä kertaa Raskauskeijun kautta. Toivottavasti paketti saapuisi tällä viikolla, niin pääsen aloittamaan lämmön tarkkailun uudella mittarilla. Joo neuroottista. :D Lisäravinteita tilasin Suomen Luontaistukku Oy:stä. Odotan kovasti, että saan aloitettua sen Gelee Royale 500:sen. Maca-jauhe tulee myös Luontaistukusta ja meinaa sitä myös ottaa tässä kierrossa. Tulisipa Luontaistukun paketti jo tänään, kun on jo kierron 6. päivä.  Greippimehun juomisen aloitin taas kierron ensimmäisenä päivänä ja juon sitä n. 2 dl päivittäin. Ei ole ihan lempimaku, niin tulee se hörpättyä aina nenästä kiinni pitäen. Magnesiumin aloitin myös heti kierron 1. päivänä. Voi kun saataisiin näistä tarvittava apu onnistumiseen.


Tässä kierrossa ei kyllä säästellä siihen ”oikeaan” hetkeen, kun en selvästi ole tulkinnut ovis hetkeä oikein vaan pidetään huoli, että ennen h-hetkeä on myös ollut tarpeeksi vipinää. Huoh, voi kun me pian onnistuttaisiin. 

-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti