torstai 8. helmikuuta 2018

Suunnitelmien toteuttamista

Gelee Royale 500, Maca-jauhe ja sinkki saapuikin samana päivänä, kun viimeksi kirjoittelin eli 6.2. pääsin aloittamaan näiden käytön. Maca-jauheen mausta ja hajusta oltiin varoiteltu paljon, mutta tein sen smoothien sekaan ja meni kyllä hyvin alas sillä tavalla. Pitää vain jaksaa päivittäin tehdä smoothieita. Täytyy varmaan testata myös jogurtin seassa ottaa, niin pääsisi välillä helpommalla. Gelee Royalesta ei ole vielä näin kahden päivän jälkeen mitään mainittavia kokemuksia. Todella toivon, että sen mahdollinen apu ehtisi tähän kiertoon.

Ovistestejä saapui vino pino eilen, joten niiden osalta ollaan valmiina. Sunnuntaina on kp11, jolloin meinaan aloittaa tikuttamisen. Kierto kun vaihtelee kp28-44 välillä niin on aloitettava ajoissa. Pääsääntöisesti kuitenkin se on ollut kp31-33. Ovistestien kanssa tuli myös uusi kuumemittari, mutta ei tullutkaan kahden desimaalin tarkkaa mittaria, jonka tilasin, vaan perus yhden desimaalin mittari. Joten tämä mittari lähtee nyt palautukseen ja täytyy katsoa uusi mittari. Otin nyt vanhan mittarin yöpöydälle ja mittailen sillä vielä tämän kierron aamulämmöt. Se näyttää tosin vähän alakanttiin lukemat, kun katsoo heti mittarin piippauksen jälkeen, mutta lukemien pitäisi olla kuitenkin melko vertailukelpoisia keskenään. Aamulämpö tänään 36,1-36,2. Mittasin kaksi kertaa ja ensin näytti 36,2 ja sitten 36,1. Ärsyttävän epätarkkaa tuolla yhden desimaalin mittarilla. Mittaan tosin lämmön kainalosta, joten epätarkkaahan se on senkin takia. Kirjasin nyt Life-sovellukseeni tuon 36,2 lämmön.

Yritän nyt tarkkailla tuota aamulämpöä tarkasti, että pääsisin paremmin perille oman lämmön vaihteluista. Viimeksi aloin mittaamaan liian myöhään ja tein mittaukset heti sängystä nousemisen jälkeen. Nyt meinaan mitata lämmöt sängyssä maaten, kuten monessa paikassa ohjeistetaan. Eli seuraavaksi pitäisi havaita pieni lämmön lasku, joka on noin 0,25 astetta ja tämän jälkeen lämmön nousu, joka on suurempi kuin lämmön lasku oli. Ovulaatio tapahtuu sen jälkeen, kun lämpö on laskenut hieman normaalilämpötilan alle ja kun havaitsee lämmön nousun, niin ovulaatio on tapahtunut. Eli siinä vaiheessa, kun havaitsee lämmön laskevan normaalin alle, tulisi ruveta hommiin. Tämän tulkinnan mukaan on todennäköisesti tilaisuus jo mennyt, kun lämmöt lähtevät nousemaan. Yritänpä nyt sisäistää tämänkin asian kunnolla.

Painon tarkkailu on myös käynnissä ja tämän hetkinen saavutus on -1,2kg. Todennäköisesti nyt on lähtenyt nesteet, jotka sitten palautuvat takaisin. Suunta on kuitenkin oikea. Omaan ihannepainoon olisi vielä jäljellä 7kg, mutta se ei ole nopean aikavälin tavoite. Tarkoitus on nyt keventää muutamalla kilolla, jos sillä olisi positiivinen vaikutus raskautumiseen. Tietenkin tähtään rauhallisella tahdilla tuohon -7 kiloon, jos vauvaa ei ala kuulumaan, mutta en halua missään nimessä sekoittaa kroppaa laihduttamalla liian nopeasti.

Suunnitelmat ovat ainakin toteutuksessa. Tulosten odottelu on vain pitkä.

Onneksi huomenna on perjantai ja viikonlopuksi on mukavia juhlia tiedossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti