torstai 25. tammikuuta 2018

Piinapäivät

Piinapäiviä jäljellä vielä kahdeksan päivää. Eli kahdeksan päivän päästä oletan menkkojen taas alkavan. Elättelen toiveita, että nyt olisi tärpännyt, mutta samalla yritän pitää pään kylmänä, ettei tippuisi jälleen niin korkealta. Olen nyt neuroottisesti yrittänyt tarkkailla aamulämpöjä. Aloitin mittailun vasta pari päivää ennen oletettua ovulaatiota, jolloin lämmöt olivat normaalia paljon alempana. Tämän jälkeen bongasin selvän kohoamisen, jonka oletan olevan suunnilleen oviksen ajankohta. Mittauksessa tuli parin päivän tauko, kun en viitsinyt viikonloppuna mittailla, kun heräilin niin myöhään. Viikonlopun jälkeen lämmöt laski 0,3 astetta korkeimmasta lämmöstä ja pysyi siinä pari päivää. Sitten kohosi taas 0,3 astetta ja tänään oli laskenut 0,2 astetta. Epäilen vähän tämän mittailun pätevyyttä, mutta jotenkin lohduttaa ettei lämmöt ole vielä radikaalisti laskenut. Googlen tulokset ainakin tukevat sitä teoriaa, että lämmöt pysyvät korkeammalla, jos hedelmöitys on tapahtunut. Sen verran kuitenkin epäloogista heittelyä ettei se kyllä tarkoita myöskään, että hedelmöitys olisi tapahtunut.

Lauantaina olisi viikko oviksesta, jolloin herkimmät testit voisivat hyvällä tuurilla havaita positiivisen tuloksen. En kyllä raaskisi vielä lähteä tekemään testejä, kun on vähän turhan aikaista ja negatiivinen tulos aiheuttaisi vain epävarmuutta. Tämä odottaminen on vain niin turhauttavaa. Olo on kyllä melko positiivinen. Alavatsassa on ollut melko paljon tuntemuksia tällä viikolla. Sellaista pientä juilimista ja vihlontaa. Haluaisin uskoa, että se olisi merkki siitä, että jotain siellä tapahtuu. Mitään muita oireita en ole havainnut. Meidän ensimmäisen tärpin kohdalla muistan, että nännit oli tosi arat, mutta tätä oiretta ei ole vielä ollut. Tosin en muista ollenkaan, milloin tämä oire tuli. Nyt on vielä alle viikko siitä oletetusta oviksesta, joten ei kai vielä pitäisikään sen isompia oireita olla.

Tänään aukesi uusi Hehku -ketju. Piti heti testailla minkälainen juttu oli kyseessä ja intouduin tilaamaan mm. raskauteen liittyviä tuotteita. Jotenkin mukavampi tilata näitä netistä kuin käydä ostamassa kaupasta. Nyt ostoskoriin tarttui raskaustesti viikkonäytöllä odottamaan mahdollista plussausta. Jos sellainen siis tapahtuu joskus. Onkohan niissä joku ”parasta ennen päiväys” :D. Toi viikkonäytöllä oleva testi on kyllä aika kallis, mutta tosi kiva tehdä, kun on saanut ensin halvemmalla testillä plussan. Voi kun vain pääsisi siihen plussaan asti ja siitä pidemmälle. Ostin myös foolihappo ravintolisän. Syön kyllä jo Multivitan raskaus ja imetys –vitamiinia, mutta tuon foolihapon tärkeyttä on niin korostettu niin pohdiskelen olisiko sen lisäämisestä hyötyä. Toivottavasti ei ainakaan haittaa. Täytyy tuota vielä selvitellä ennen kuin aloitan lisäkokeiluni.

Samalla googlailin muita ravintolisiä, joilla voisi olla positiivinen vaikutus raskaaksi tuloon ja törmäsin muutamassa blogissa tuotteeseen Gelee Royale 500. Tuotteella voisi ilmeisesti olla positiivinen vaikutus ainakin ovulaation tunnistamiseen. Suunnittelin, että jos nyt meillä ei ole tärpännyt, niin ottaisin tuon seuraavassa kierrossa testiin.


Hitsi, kun pitää olla niin malttamaton. :D Huomenna on onneksi jo perjantain ja pääsee viikonlopun viettoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti