tiistai 23. tammikuuta 2018

1+1=?

Oli iso kynnys lähteä pitämään omaa blogia. Saa nähdä onko tämä oma juttu ollenkaan. Ajattelin nyt kuitenkin koittaa, jos tämä helpottaisi omaa pohdintaa aiheesta, mitä 1+1 on. Olisipa se 3. Blogin aihe on siis toive omasta nyytistä.

Yritystä meillä on kohta takana vuosi ja vuoden täyteen tulo tuntuu todella ahdistavalta. Meidän yritys alkoi todella positiivisesti nimittäin jo ensimmäisestä yrityskierrosta saimme plussan. Ilo kuitenkin loppui todella lyhyeen ja toiveet murskaantuivat jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Epäonnistuneita kiertoja on nyt takana monta. Liian monta. Usko siihen, että luonto hoitaa on mennyt ja nyt on otettu käyttöön kaikki ”aseet”, mitä lähikaupasta irtoaa. Toisin sanoen ovulaatiotestit ja greippimehu. Greippimehu on varmaan huuhaata, mutta tässä vaiheessa sitä tarttuu kaikkiin vinkkeihin, mitä eteen tulee.
On nuo ovulaatiotestit olleet aikaisemminkin käytössä, mutta en ole ottanut hommaa tarpeeksi tosissaan. Kierto heittelee sen verran paljon, että testaaminen pitäisi aloittaa tosi ajoissa ja jatkaa tarvittavan pitkälle. Olen erehtynyt jossain kierroissa luulemaan ettei ovista olisi tapahtunut, kun kyseessä onkin ollut vain tosi pitkä kierto.

Tässä kierrossa olin kuitenkin todella tunnollinen testauksessa ja uskon paikantaneeni oikean hetken aika tarkalleen. Ja ”yhteinen aika” saatiin hyvin ajoitettua tähän. Nyt eletään sitten piinaviikkoja ja en malta odottaa tämän kierron tulosta. Samalla hetkellä taas toivoisin ajan pysähtyvän ettei tarvitsisi kokea jälleen sitä kauheaa pettymystä, kun menkat kuitenkin alkavat. Itsensä kerääminen siitä pisteestä on niin raskasta.


Peukut pystyssä, että nyt olisi meidän vuoro…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti