maanantai 29. tammikuuta 2018

Muutama päivä jäljellä…

Neljä tai viisi päivää jäljellä menkkojen alkuun. Käytän tällä hetkellä Life-nimistä kännykkäsovellusta, johon saa tallennettua kuukautiset, aamulämmöt, oireet jne. Sovellus laskee keskiarvon mukaan oletetun oviksen ja sen mukaan sitten kuukautisten alkamisen. Keskiarvon mukaan nyt olisi 32 päiväinen kierto, jolloin olisi neljä päivää kuukautisten alkuun. Olen kuitenkin melko varma, että nyt olisi 33 päiväinen kierto, jolloin viiden päivän päästä alkaisi menkat. Yritän varmistella itseäni henkisesti siihen, että menkat todella alkaa, mutta pettymys tulee olemaan kyllä todella suuri, jos näin käy. Ja niinhän tässä mun tuurilla taas käykin.

Viikonloppuna ei riittänyt kyllä itsehillintä vaan tein lauantai ja sunnuntai aamulla ovistestit, joita sattumalta oli vielä jäljellä. Hyvin hyvin haaleat haamut piirtyivät näihin testeihin. Innostuin tietenkin tästä haamusta hirveästi, mutta silti mietin, että tarkoittaakohan se nyt kuitenkaan mitään. Kai sitä hormonia voi muutenkin olla kehossa? Vai voiko?

Olen aikaisemmin tilannut varhaisen raskaustestin, jonka pitäisi havaita raskaus jo 10 päivän päästä hedelmöityksestä. Tekisi niin mieli tehdä jo tuo testi. Yritän nyt malttaa ja tehdä sen vasta loppuviikosta. Miten nämä piinapäivät saakin ihmisen pään näin pyörälle…

Aamulämmöt oli edelleen tänään koholla. Viikonloppuna tulee lämmöt mitattua paljon myöhemmin ja silloin tulikin paljon korkeammat arvot. En tiedä onko se hyvä merkki vai olisiko peräti flunssa iskemässä. Perjantaina olin niin väsynyt, et menin nukkumaan jo klo 22 ja nukuin kellon ympäri. Lauantaina laitettiin vähän kotia ja otettiin aika rauhallisesti. Jotenkin tosi väsynyt olo oli koko ajan. Sunnuntaina käytiin tietenkin äänestämässä ja tehtiin samalla pitkä kävelylenkki, vaikka sää olikin kauhea. Ilta menikin sitten ruuanlaitossa ja lepäillessä. Jotenkin uupunut olo jatkuu tänäänkin. Nukuin melko huonot yöunet, joten menköön sen piikkiin.

Mitään kunnollisia raskausoireita ei ole ilmaantunut. Odotan, että rinnat taas kipeytyisi, jos tärppi olisi tapahtunut. Pelottaa, kun tällaisia oireita ei ole. Viime viikolla oli paljon juilimista vatsassa, mutta viikonloppuna en tuntenut yhtään tällaisia tuntemuksia. En varmaan kyllä ehtinyt viikonloppuna tuntemuksia pohdiskella samalla tavalla kuin töissä. Tai sitten mitään tuntemuksia ei vain ollut.


Tää viikko on niin pitkä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti