keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Ahdistus

Alan jostain syystä olemaan varma, ettei se plussa osu tälläkään kertaa meidän kohdalle. 2 tai 3 päivää jäljellä menkkojen alkuun ja tämän pettymyksen vastaanottaminen tuntuu ihan kauhealta. Olen sortunut aamuisin tekemään jäljellä olevia ovistestejä ja kaikissa on vain hyvin hyvin haalea haamu. Mittailen edelleen niitä aamulämpöjä ja lämmöt alkavat selvästi palaamaan ennalleen. Varmaan oma fiilis on niin alhaalla, kun aloitan päivät kiusaamalla itseäni tällä tavalla. Halusin tässä kierrossa kirjoittaa ylös mahdollisimman tarkasti kaikki oireet tai oireettomuudet, että voisin niihin sitten peilata paremmin toisissa kierroissa. Tämä ei kyllä varmaan ole paras tapa omalle mielenterveydelle, kun jokaisesta vatsan nippailusta kehittelee jonkinlaisen teorian. :D Täytyy varmaan seuraavassa kierrossa rauhoittua. Jonkinlaisen lisäravinne suunnitelman kyllä teen, että saan jonkinlaista lisäuskoa meidän onnistumiseen. Takaraivossa on koko ajan ajatus, että meillä on enää kaksi kiertoa jäljellä, jonka jälkeen on vuosi takana yritystä. Hoitoihin hakeutuminen tuntuu ahdistavalta ajatukselta, vaikka toisaalta toivoisinkin monirakkulaisille munasarjoilleni jotain apuja. No kaksi kiertoa vielä luomuna ja katsotaan sitten lisää.

Yksi ikävä puoli näissä piinapäivissä odottelun lisäksi on, että joutuu elämään varmuuden vuoksi niin kuin olisi jo raskaana ja luopumaan kielletyistä tuotteista. Tähän vuoteen osuu paljon isoja juhlapäiviä lähipiirissä ja moni juhla näyttää osuvan piinapäivien aikaan. Eli monta juhlaa edessä, jossa pitäisi kieltäytyä alkoholista huomaamattomasti. Tässä epäonnistumisen kierteessä ei haluaisi kuulla mitään raskaus uteluita vain sen takia ettei alkoholia otakaan. Olisin kyllä todella mielelläni ilman alkoholia ja kiellettyjä herkkuja, mutta voi kun vain olisi hyvä syy siihen.


Onneksi menkkojen alkaminen näyttäisi nyt osuvan viikonloppuun, niin voin rauhassa keräillä itseni ennen uutta työviikkoa. 

Kohti uusia pettymyksiä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti