sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

PP5 ja hulluksihan tässä tulee

Olen vielä piinapäivien alussa ja yritän rauhoitella itseäni, ettei tässä vaiheessa voi vielä tietää suuntaan eikä toiseen tulevaa lopputulosta. Olen kyllä edelleen pääsääntöisesti melko levollisella mielellä, vaikka tietenkin alkiomme on mielessä varmaan joka toinen minuutti. :D Tosi levollisen kuuloista.

Kovasti sitä etsii jotain oireita, jospa olisi raskaana. Olen ehkä vähän väsynyt ollut, mutta olen myös nukkunut huonosti, joten ei mitään ihmettä sen suhteen, että sitten myös väsyttää. Pp3 illalla vihlaisi lujasti kohdussa, kun niistin ja yöllä heräsin kovaan vihlaisuun. Voi kyllä olla ihan mitä vain nämä vihlonnat eikä niitä ole enää ollut.

Olen myös ollut välillä ärtynyt. Joku ihan kummallinen pieni juttu menee täysin tunteisiin ja sitten taas mieli laantuu.

Joka tapauksessa olo on kuitenkin todella hyvä ja sekös tässä eniten huolettaa. Vaikka ei tässä kohdassa vielä onneksi muuta pitäisikään olla.

Olin ajatellut alkion siirron jälkeen ottaa todella rauhallisesti ja melko hyvin tässä onnistuin. Heti alkion siirron jälkeen otin todella rauhallisesti ja nukuin päikkärit, mutta illalla meidän oli pakko siirtää huonekaluja remontin tieltä, niin tulikin sitten vähän urheiltua. Mies onneksi teki isoimman osan, mutta jouduin kuitenkin apuna olemaan. Täytyy toivoa, ettei alkio tykännyt tästä huonoa. Seuraavina päivinä tuli otettua sitten rauhallisemmin ja tehtyä normaalimpia juttuja ja käytyä illalla rannalla nauttimassa lämmöstä. Eilen uskallauduin myös kevyelle pyörälenkille.

Minulla oli ensin sellainen ajatus, että pitäisi olla melkeinpä vuodelevossa, että alkio jaksaisi kiinnittyä. Mutta tulin kuitenkin järkiini, että eihän missään sellaista ohjeisteta ja ihan normaalia elämää saa siis elää. Pysyy mielikin paremmin kasassa kuin että istuisi kesän kauniita päiviä sisällä katsomassa telkkaria.

Pysy pieni nyt kyydissä <3

19 kommenttia:

  1. Ne piinapäivät kuluvat niin hitaasti:(
    Täytyy muute todeta, että mulla oli kanssa 3 päivää siirron jälkeen sellanen tosi kova kouraisu yöllä. Tiedä sitten, että liitykö se yhtään mihinkään. Mutta mieleen se on jäänyt☺️ Tsemppiä vielä loppuihin piinapäiviin. Kovasti jännitän sinun puolesta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuluvat kyllä todella hitaasti 😅 voi kun tämä olisi kerrankin sen arvoista.
      Kävinkin kyllä lukemassa sun kokemuksia ja tuntemuksia alkion siirrosta. Enpä muistanutkaan että juuri samaan ajankohtaan osui sullakin tuo kouraisu. Tosin en uskalla mistään innostua, kun tuollaiset tuntemukset voivat olla mitä vaan.

      Kiitos kun elät siellä hengessä mukana <3 on tämä niin jännittävää.

      Poista
  2. Pidän sormet ja varpaat ristissä että teidän pikkuinen pysyisi matkassa! Mulla raskaustesti keskiviikkona, eli ylihuomenna.. ja meinaan seota! �� Pelkään pahinta mutta en jaksaisi ennää edes odottaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 pidän myös teidän puolesta, että keskiviikkona tulisi parhaimpia uutisia <3 onko vielä oireita vai oireetttomuutta? :)

      Poista
  3. Ihana lukea, että olet saanut pienen matkaan <3 Iso onnenpotku sinne. Hain myös viimeisen alkioni mukaan 1,5 viikkoa sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtavaa kuulla sinusta <3 ja vielä ihanampaa että sielläkin on alkio matkassa. Toivon teille paljon tarrasukkia matkaan ja plussatuulia <3 jospa tämä viimein olisi se teidän pieni.

      Pakko heti udella, että mikäs siellä on oireiden tilanne? :)

      Poista
    2. Kiitos <3 Ei ole muita oireita kuin hiukan väsymystä ja satunnaista kipristelyä mahassa. Mutta kuukautiset ovat myöhässä, mikä on tosi harvinaista mulle. Se pitää pientä toivonkipinää yllä.

      Poista
    3. Kuulosta todella lupaavalta <3 pidän peukut pystyssä :)

      Poista
    4. Negatiivinen tuli testistä :(

      Poista
    5. Olen niin pahoillani teidän puolesta :( nyt olisi kyllä vihdoin ollut teidän vuoro. Paljon voimia <3

      Poista
  4. Tsemppiä loppupiinapäiviin! Onneks taitaa puoliväli olla jo ylitetty :) milloin ajattelit testailla? Meidän hoito meni erittäin hyvin. Eilen oli blaston tuoresiirto ja 11 5-6pv blastoa pakkasessa mitä en voi uskoa <3 ihmettelen kyllä entistä enemmän missä vika näiden yli kahden vuoden aikana ilman plussaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mieletön mikä saldo, onnea! Ja ihana kuulla että sielläkin on blasto matkassa. Paljon tarrasukkia teidän matkaan <3
      On tämä lapsettomuuden kanssa taistelu vain välillä sellaista, ettei mitään selkää syytä löydy, miksi ei onnistu. Teillä on kuitenkin nyt upea joukkue odottamassa, joten eiköhän se paras palkinto nyt tarraudu mukaan :)

      Poista
    2. Kiitos, toivon parasta meille molemmille! <3

      Poista
  5. Niin ja ERITTÄIN hyvältä kuulostaa 3 päivän tuikkasut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piinapäivien puoliväli on tosiaan ylitetty ja pikku hiljaa alkaa pipo kiristämään, ettei oireita ole. Odotukset olivat nyt niin korkealla, että tiputus tulee olemaan todella korkea. Ei pitäisi vielä luovuttaa, mutta pitäisihän sitä kai jotain tuntua.

      Testin tekemisen kanssa olisi tarkoitus sinnitellä viralliseen testipäivään pp14 asti. Mieluummin pilaan vain yhden päivän kuin useamman ennen testipäivää. Vähän tarvitaan vain itsehillintää tähän suunnitelmaan :D

      Poista
    2. Mun “havainnointikokeen“ mukaan mitä oon kaikenlaisia keskusteluja ja blogeja vuoden aikana seurannut se on ihan 50/50 tuleeko yhtään mitään tuntemusta tai oiretta vaikka oiskin plussa ja sitten toisaalta voi ollakin tuntemuksia muttei silti plussaa, eli vielä ei todellakaan kirvestä kaivoon! :) mutjuu helppohan se on (vielä) sivusta sanoa :D oot kyllä sissi kun pystyt odottamaan testipäivään! :)

      Poista
    3. Tuo on kyllä lohdullista. Tuntuu, että kaikilla on aina jotain selkeitä raskausoireita, mutta tietenkin moni on jälkikäteen bongattuja havaintoja. Täällä vaan jatkuu oireettomuus ja tuntuu vain niin mahdottomalta ajatukselta, että meille tulisi se yllätysplussa ilman mitään ennakkotietoa. Pitkät päivät kyllä edessä.

      Tule kertomaan, miten siellä etenee sitten oireettomuus tai oireet. :)

      Poista
  6. Mielenkiintoista lukea näitä kommentteja :D Täytyy tulla vielä kommentoimaan, että minäkään en olisi mistään voinut tuntea alkanutta raskautta ennen testin tekoa. Ne tutut epäonnistuneen kierron tuntemukset olivat paljon voimakkaammat(yöhikoilu, menkkajomotus, päänsärky...), kuin raskausoireet, joita oli vain juuri sen verran, että jälkikäteen osasi yhdistää. Tunnettavat vaivat alkoivat vasta rv 6!
    Koska sulla on virallinen testipäivä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä muistutus :), kiitos. Jotenkin vain tuntuu niin mahdottomalta, että voisi olla raskaana tuntematta mitään. En pääse yli siitä, että rintojen pitäisi olla arat, jos olisi raskaana. Toki enhän ole koskaan kokenut tällaista lääkkeellistä settiä.
      Testi on taas vasta pp14, joten vielä saa kärvistellä.

      Nyt olen pohtinut, että alkaakohan vuoto itsestään vai vasta lääkkeiden lopettamisen jälkeen. Täytyy vain varautua ettei hyviä uutisia välttämättä tule, vaikka vuotoa ei olisi, jos vain lääkkeet pitävät sen poissa.

      Poista