torstai 18. kesäkuuta 2020

Ei tästä mitään tule

Tein aamulla prechekin ja rfsun testit. Niin haalea viiva, kuin olla vain voi. Siis oikea haamun haamu. Tai viivan paikka.

Vaikka olen tiedostanut, että kemiallinenhan tämä vain on, niin kyllä ehdin jo eilen innostua. Toiveet heräsi ja mieli lähti lentoon. Tänään todellisuus iski taas vasten kasvoja, että eihän tästä mitään tule. Raskaushormonin erittyminen ei ole nousussa.

Epätoivo valtaa sisimpäni.

Pyysin eilen lähetteen verikokeisiin ja sen onneksi sainkin. Vastauskin tuli onneksi yhdessä päivässä.

9,4 on verikokeeni tulos. Arvo on siis vähän koholla, mutta silti aivan liian matala. Negatiivisen tuloksen raja on 5,0 eli olen hieman sen yli.

Viikon päästä on uusi verikoe ja lääkkeet jatkuvat siihen asti. Jos alkaa kunnon vuoto niin sitten lääkkeet saa lopettaa. Jos vuotoa tulisi vähän, niin jatkuvat silti. Tällä hetkellä ei ole vielä vuotoa.

Tuntuu todella hassulta jatkaa lääkkeitä, koska en usko että arvo lähtee tuosta mihinkään kehittymään. Mutta kai se vain täytyy varman päälle pelata.

No eipä tässä ehditä kuitenkaan uuteen alkion siirtoon ennen lomia, joten eipä tässä kiire ole. Toki välikierto olisi kropalla varmaan ihan paikallaan tämän jälkeen, minkä takia olisi hyvä päästä jo seuraavaan kiertoon.

Yritän edelleen lohduttautua sillä, että tämä on parempi kuin täysin negatiivinen, mutta harmittaa ettei vieläkään saada vauvaa syliin asti. Ja harmittaa taas tämä odottaminen.

Ja olisipa ollut kiva ottaa juhannuksena edes lasi viiniä lohdutuspalkintona, mutta toistaiseksi ei voi tehdä sitäkään. Varmuuden vuoksi, vaikka lopputulos onkin jo tiedossa.

Toivon vain, että vuoto käynnistyisi normaalisti ja ei tarvittaisi järeämpiä keinoja.

Nyt ei auta kuin odottaa...

Tämä pieni olisi ollut niin tervetullut, mutta ei häntä ollut meille vielä tarkoitettu.

7 kommenttia:

  1. Voi ei :'( Olen niin hirveän pahoillani puolestanne<3 Positiivista tässä nyt kuitenkin on se, että alkio on yrittänyt kiinnittyä ja on kiinnittynytkin, mutta ei vain ole selvinnyt pidemmälle. Vaikkei tämä nyt mitään lohduta tässä kohtaa, niin tämä taitaa olla vain luonnollinen tapa karsia alkio pois, jolla ei ole kaikki hyvin.

    Minua kiinnostaisi vielä tietää, että milloin sinä aloitit luget siirtoa varten? Muistan sillon oman siirron aikana, että löysin ihan todella mielenkiintoisia tutkimuksia liittyen lugejen aloitusaikaan verrattuna alkion ikään, sulattamiseen ja siirtopäivään. Joskus se saattaa olla ihan niin pienestä kiinni, että jos luget olisi aloitettu esim vähän aikasemmin, niin kohdun seinä olisi ollut kypsempi alkion kiinnittymiselle.

    Sinä voit kuitenkin tulla raskaaksi, se on nyt todistettu myös hoitojen avulla. Nyt se on vain siitä juuri oikeasta yksilöstä kiinni, koska tärppää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 tällä yritän lohduttautua, että vielä joskus. Ja edelleen tämä pieni toivon siemen tuntuu paremmalta kuin täysin negatiivinen. Mutta kipeäähän tämä ottaa.

      Luget alkoi kp 12 jolloin oli myös seurantaultra ja siirto oli sitten kp 16. Eli voisi hyvin olla, että aloitus olisi määrätty aikaisemmin jos ultra olisi ollut aikaisemmin. Täytyy toivoa, että ensi kerralla osuisi aikaisemmaksi.

      Kiitos paljon kannustavasta kommentista, se kyllä piristi mieltä <3

      Alkaisipa vain se hemmetin vuoto, ettei tarvitsisi turhan takia lääkkeitä enää jatkaa...

      Poista
  2. Voi ei, todella ikävää, pahoittelut :( vielä kuitenkin on toivoa ja siitä kannattaa pitää kiinni <3 ja ainakin kiinnittymisyritystä on ollut.

    Kukaan muu kuin lapsettomuudesta kärsivä ei voi täysin ymmärtää, miten raastavaa on kun toiveet nousee hoitojen aikana korkealle ja sitten taas tiputaan korkealta alas. Kun luin blogikirjoituksesi, niin ihan rinnassa puristi, kun voin samaistua samaan tunnetilaan. Jaksamista <3

    -Tiipi-

    VastaaPoista
  3. Mitenkäs siellä menee? Onko vuoto alkanut vai vieläkö syöt lääkkeitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain vihdoin luvan lopettaa lääkkeet, kun verikokeen tulos oli 2. Vuotoa sai pari päivää odotella, mutta ah niin ihanat menkat ovat nyt täällä. Nyt sitten taukokierros, koska klinikan kesäsulku sekä ilmeisesti kemiallisen jälkeen se vaaditaan joka tapauksessa. Täytyy toivoa ettei kierto veny hirvittävän pitkäksi...

      Poista