keskiviikko 26. syyskuuta 2018

DPO 12

Toivomani kiire on vallannut arjen  ja en ole ehtinyt päivittelemään kuulumisia. Eipä tässä kyllä paljon kuulumisia olekaan vauvaprojekti rintamalla.

Tänään elellään jo dpo 12 päivässä ja mitään oikeasti merkittäviä oireita ei ole. Jännää juilintaa tai polttelua on ollut lähes päivittäin munarajoissa ja kohdun tietämillä, mutta huomaan nämä ”oireet” havaitsevani, kun alkaa oireita miettimään. Vastaavaa taisi olla viime kierrossakin. Tissit eivät ole koskettaessa kipeät, mutta välillä tuntuu vähän kipeitä vihlaisuja. Tätäkin on ollut aikaisemmin, kun haluaa oireita löytää. Eli ei siis merkittävää.

Aamulla testasin FIRST RESPONSE –raskaustestillä ja selkeää negaahan sieltä taas tuli. Ei haamun haamua. Testillä voi testata jo 6 päivää ennen kuukautisten pois jääntiä ja sen herkkyys on peräti 6,5 mIu/ml. Joten yksi viiva dpo 12 tulokseksi alkaa olemaan aika selvä. Kai sitä takaraivossa elättelee toiveita menkkojen alkuun asti, mutta taitaa olla aika turhaa. Eilen illalla ja tänään aamulla on ollut vähän vatsakin kipeä, joten eiköhän tämä kaikki enteile menkkoja saapuvaksi.

Eiköhän tässä siirrytä yk 18:sta. Apua, kuinka pitkä aika.

-Emma

4 kommenttia:

  1. Pahoittelut negasta :( Olen ennenkin katsonut että meneepä meillä kierrot yksiin, täälläkin dpo12 ja yk18 vuorossa seuraavaksi (toivottavasti en ole kommentoinut tätä jo aikaisemmin, unohtelen mitä olen kommentoinut mihinkin blogiin :D). Paljon tsemppiä ensi kiertoon, toivottavasti se tuo plussan tullessaan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kiva, kun kommentoit. :) Ollaan siis todella aivan identtisissä tilanteissa. Kurjaa, että teilläkin on yritystä takana jo noin hurjan pitkä aika, mutta on lohdullista, etten ole ainoa jolla tämä vain kestää ja kestää.
      Kiitos tsemppeistä ja paljon plussatuulia myös teille <3

      Poista
  2. Voi ei, pahoittelut negasta :( !! Voin vaan kuvitella, kuinka turhautunut olo on, kun kiertojen numerot vaihtuu vaan suurempaan. Onpa hassu muuten tuo Emilin kommentoima sattuma! :D tsemppiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) en olekaan ainoa, joka joutuu vain odottamaan ja odottamaan. :D
      Kuinka sun piinapäivät ovat edenneet? Oletko vielä uskaltanut testata? :)
      Kiitos tsempeistä <3

      Poista