lauantai 9. kesäkuuta 2018

Testipäivä

Tänään on juhlat tiedossa ja osittain siitä syystä olin sopinut itseni kanssa, että aamulla teen raskaustestin. Negatiivinenhan se tietenkin oli, kun mitään oireitakaan ei ole ollut. Tai tietenkin sitä perus juilintaa, mutta ei mitään kunnon oiretta. Tänään on kp 28 ja oletan menkkojen alkavan maanantaina, oviksen perusteella. Tällä kertaa jopa odotan menkkojen alkua, että vihdoin päästään testaamaan uusi apu: Letrozol. Ei tietenkään haittaisi, että menkat eivät alkaisi, jos raskaus olisi  alkanut, mutta tällä kertaa en vaivu alakuloon niiden johdosta.

Olisi myös todella hyvä, että ne todella alkaisi heti maanantaina, että kontrolliultra sitten myös onnistuu. Riskinä on, että oikea ajankohta ultralle osuu juhannukseen, jos menkkojen alku siirtyisi muutamalla päivällä eteenpäin. Toivottavasti siis maanantaina tapahtuisi!

Mukavaa, kun kerrankin on toiveikas olo! Toivottavasti toive myös vihdoin toteutuisi 💖

-Emma

2 kommenttia:

  1. Moi Emma! Ihana lukea näitä sun postauksia. Toivon todella että Letrot tuottavat sinulla toivottavan tuloksen. <3 Itse kirjoittelen vähän toisenlaisesta tilanteestani. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiva kuulla ja kiitos tsempeistä <3. Pieni viive kommenttien julkaisussa, kun en ollut huomannut mihin ne olivat jääneet odottamaan hyväksyntää. :) Täytyy tutustua myös sinun blogiin :)

    VastaaPoista