torstai 5. huhtikuuta 2018

Viimeinen kikkakonsti

Viimeksi tuossa valittelin, että kaikki kikkakonstit on jo testattu, mutta se ei taida olla aivan totta. Nimittäin se painonpudotus olisi edelleen jäljellä. Sitä tuossa aikaisemmin yritinkin, mutta pienet saavutetut edistysaskeleet tuli sitten kyllä syötyä takaisin. Eli sen suhteen ollaan taas palattu lähtötilanteeseen.

Taisin marraskuussa käydä viimeksi gynellä ja kyselinkin silloin, että olisiko painonpudotuksesta jotain hyötyä. Hänen mukaansa voisin pari kiloa halutessani pudottaa, jos minusta siltä tuntuu, mutta ei siihen merkittävästi kannustanut. En kyllä usko, että siitä olisi haittaakaan, jos pudottelun saisi maltillisesti tehtyä. Sinänsä kiva, ettei hän pitänyt minua niin isona, että merkittävä painonpudotus olisi ihan ehdotonta, jos raskaaksi haluan.

Olen aina ollut vähän sellainen jojoilija painon kanssa ja olen aikaisemminkin onnistunut pudottamaan jopa 10 kiloakin. Ja onnistunut myös sen syömään takaisin ja taas pudottamaan joitakin kiloja. Huomaan olevani vähän sellainen tunnesyöjä ja nämä vauvahaaveilun aiheuttamat pettymykset kostautuvat lohtusyömisenä. Eli tiedän mikä ongelmani on ja tiedän kyllä miten sitä painoa pudotettaisiin.

Motivaatio on kyllä kohdillaan testata kaikki kikkakonstit, jos niiden avulla saataisiin vauva aluilleen. Jännästi nämä muut keinot ovat olleet niin helppoja toteuttaa. Ei ole kovin iso vaiva vedellä ravintolisiä ja hörppiä greippimehua. Hassua muuten, että senkin makuun on jo täysin tottunut ja melkeinpä voisi sanoa, että se on hyvää. :D

Tämä painonpudotus vaatiikin sitten vähän enemmän panostusta. Uskon, että 5 kiloa voisi olla sopiva määrä keventää. Sillä määrällä voisi mahdollisesti olla vaikutus raskautumismahdollisuuksiini ja olisihan pieni kevennys ihan mukava kesän juhlia ajatellen.

Eiköhän tässä pidä ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä tavoittelemaan tuota 5 kilon pudotusta…
Huoh, kaapit on edelleen ihan täynnä herkkuja. :D

3 päivää jäljellä menkkojen alkuun. Tein aamulla raskaustestin ja erittäin selkeä nega. Enpä nyt muutakaan odottanut, joten en tästä jaksanut vielä edes pettyä. Lauantaina ehkä testailen uudelleen, niin voin sitten varautua paremmin tuleviin menkkoihin. Voihan toki olla, että ne yllättävät tässä jo aikaisemminkin. Siihen asti, että saan varmistuksen epäonnistumisesta meinaan hillitysti tarkkailla ruokavaliotani ja vasta tämän jälkeen sitten kovemmat keinot käyttöön. Täytyy vain yrittää repiä itsenä nopeasti ylös pettymyksestä ja purkaa se suru mieluummin liikuntaan kuin sipsipussiin.

Huh huh, mitä tulikaan luvattua. :D
Katsotaan, jos olisi jotain tuloksia toukokuun lopussa.



-Emma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti