lauantai 24. maaliskuuta 2018

Metsästystä

Tämä viikko on taas metsästetty O:ta huonolla menestyksellä. Alkuviikon testeillä ei ole havaittavissa kunnollista viivan tummentumisesta. Itse asiassa päinvastoin vaikutti, että viiva olisi haalenemassa. Pientä apeutta aiheutti kyllä ajatus, että ovis olisi missattu täysin tässä kierrossa, vaikka aika oudolta se olisi vaikuttanut, kun testaus alkoi jo kp 11. Tosin toinen mahdollisuus olisi tietenkin, että tässä kierrossa jäisin täysin ilman ovulaatiota, vaikka tein sen hedelmällisyystestinkin, joka tuki kierron hedelmällisyyttä. No joka tapauksessa pientä harmistusta oli kyllä asiasta. Onneksi kuitenkin eilen, kp 19 , joka olisi alun perin odotettu ovulaatiopäivä, alkoi viiva selvästi tummentumaan.
Tällöin alain tarkemmin miettimään alkuviikon testauksia ja tajusin, etten ollut kyllä ollut niin tarkka siitä, kuinka kauan olin pidätellyt ja paljonko olin juonut. Testejä tuli tehty noin 3 h pidätetystä pissasta ja olin useampana päivänä juonut tavallista enemmän mehua ja vettä.  

Note to self: tee testi ohjeen mukaisesti ja pidätä ainakin se neljä tuntia, ellet sitten halua turhaa pahaa mieltä.

Ihmettelin kyllä, että kp 11 oli jo mielestäni selvempi selkeämpi viiva kuin nyt alkuviikosta testattuna (kp 15-18), mutta aloin tosiaan vain pelkäämään, että munasolut olisivat luovuttaneet kesken kaiken. Toivo alkaa jälleen heräilemään.

Nyt odottelen jännityksellä, että pääsisin tekemään tämän päivän testin. Voi kun alkaisi testi näyttämään ovulaatiota. Peukut pystyyn…taas..


-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti