keskiviikko 19. elokuuta 2020

Miten tämän kertoisi

Olen monta kertaa miettinyt, että jos joskus saisin tällaisen uutisen julkaista, niin kuinka sen tekisin. Mitään valmistaa ideaa ei kuitenkaan ole mieleen ehtinyt muodostoa ja nyt kun uutiset ovat käsillä, olen niin hämmentynyt etten tiedä miten sen sanoa. 

Parempi siis vain töksäyttää. :D

Minä taidan olla raskaana <3 

Tällä kerralla pieni himotestaaja sisälläni oli ajoissa hereillä ja ajattelin, että huonot uutiset olisi paras ottaa vastaan sellaisena päivänä, jolloin voisi rauhassa niitä surra. Virallinen testipäiväni on joka tapauksessa työn takia niin huonopäivä testata ja huonoja uutisia en pysty silloin ottamaan ensimmäistä kertaa vastaan. Siksi päätin, että testaan aikaisemmin. 

En ollut ihan niin aikaisin ajatellut aloittaa testausrumbaa kuin nyt tein, mutta jostain syystä pp 6 aamulla vain päätin tehdä testin. Ajattelin, että tässä vaiheessa ei tule vielä niin paha mieli, koska pp6 on niiiin aikainen, ettei silloin vielä posi välttämättä edes näkyisi. En vain pystynyt malttamaan mieltäni. Tein marketin edullisen pregcheckin ja totesin jo heti, ettei siihen toista viivaa tule (siis sillä samalla sekunnilla kun asetin tikun kuivuamaan, pikkasen malttamaton ja heti varmana negatiivisesta). :D Sitten vilkaisin testiä sivusilmällä. Oliko siinä jotain?! Tikku nopeasti käteen. Siinä on toinen viiva. Ei mikään haamu vaan ihan selvästi nähtävä viiva. Voiko todella olla.

Purskahdin onnen itkuun ja tärisin pöntöllä tikku kädessä. Voiko todella olla. 

Pp6

Päivän aikana tunteet menivät kyllä niin laidasta laitaan. Olin onneni kukkuloilla ja sitten mieltäni alkoi varjostaa huoli. Voiko tämäkin olla kemiallinen. Mitä jos tämä menee kesken. Ei nyt pitäisi heti ajatella kaikista synkimpiä vaihtoehtoja, mutta toki nekin varjostavat mieltä. Joka tapauksessa tämä päivä oli varmasti yksi parhaimmista.


Pp7 aamulla jatkoin tietysti testaamista ja välissä vaihtuu nyt testin merkki, joten viivojen vahvuuden eivät täysin vertailukelpoisia toistensa kanssa.Tällä kertaa Onestep, jotka eivät kunnon viivaa meinaa millään antaa. Ja silti se näyttää tältä:

Pp7


Hieman jännittää julkaista tällainen "hei olen raskaana" uutinen piinapäivien puolessa välissä. Viralliseen testipäivään kun on vielä aikaa. Toivottavasti raskaus tästä jatkuisi <3

Minulla alkoi olemaan jo sellainen olo, että minä en vain raskaaksi tule, joten tämä tuntuu aivan käsittämättömältä. 

Kasvaisiko sisälläni viimein meidän vauva <3

18 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihania uutisia, suuren suuret onnittelut <3 <3
  Te olette niin tämän ansainneet!
  Voi kunpa hän olisi nyt tarrautunut oikeen vahvasti sinne kiinni<3
  IHANAA!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 olo on niin epätodellinen, että on vaikea uskoa tätä todeksi. Varsinkin kun on vielä niin aikaista, niin mitä tahansa voi sattua.
   Nyt vain toivotaan parasta :) Olisi kyllä maailman parasta, jos viimein olisi meidän vuoro.

   Poista
 2. Onnea ja tarrasukkia matkaan pikkuiselle! Ja tietenkin kiinnostaa, oliko jotain poikkeavia oireita ja tuntemuksia? :)

  T: Maijja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 toivottavasti pysyisi matkassa.
   Ainoa tuntemus on ollut oikeastaan siirrosta lähtien tuntuneet menkkakipumaiset juilimiset, viiltelyt ja polttelut. Miten niitä nyt parhaiten kuvaisi. Kahvi on alkanut nyt myös tökkimään. Mutta muuten on todella oireetonta ja sekös tässä myös huolettaa :D

   Poista
 3. Ihanaa!!<3 tuli ihan kyyneleet silmiin :') itsekin itkin ihan ääneen silloin kun sain oman plussani :D pelot on perseestä mutta normaaleja etenkin tässä tilanteessa <3 onnea ja nyt tarrasukkia sinne! <3 onko vielä mitään oireita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana <3 kiitos :)
   Ei auta kuin vain toivoa parasta. Yritän nyt keksiä itselläni tekemistä, ettei asiaa ehtisi koko ajan pohtia.
   Oireita on tosiaan todella vähän. Menkkajuilintaa on ollut joka päivä, ihan siirrosta lähtien. Ja nyt tosiaan ei meinaa kahvi maistua. Mutta ei kyllä pystyisi oireista päättelemään, että raskaana ollaan. Vähän jopa kaipaisin oireita, mitkä loisivat ehkä uskoa tämän onnistumiseen.
   Maltilla maltilla :D

   Poista
  2. Mullakin oli oireita suht vähän alussa. Just tota menkkamaista tuntemusta ja muita erilaisia alavatsatuntemuksia. Ja on kyllä ollut koko raskauden suht vähäoireista, lievä älllötyskin kesti vain 2-3 viikkoa ja tietenkin sen loppumisen jälkeen oli toosi epävarmat pari viikkoa ennenkuin oli mahdollista dopplerilla kuulla syke. Todella ihmeellistä aikaa kuitenkin ja samalla niin epävarmaa juurikin kun ei voi tehdä muuta kuin odottaa ja toivoa. Toki odottamista tämä on koko ajan :D :)

   Poista
  3. Joo se alkaa kyllä käymään selväksi, että ehkä se pahin odotus ei ollutkaan nuo piinapäivät. :D Tässä saa jännittää koko ajan eri etappeja. Tuntuu kyllä aika piinaavalta tämä alku, kun ei voi oikein mistään olla varma ja oireet ovat vähäisiä.

   Poista
 4. Voi miten ihania uutisia!!! <3 ihanaa, mahtavaa, onnea paljon!! Voi toivottavasti hän on nyt siellä oikein tiukasti kiinni<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toivotaan todella, että nyt olisi tiukka ote ja pysyisi loppuun asti terveenä mukana <3

   Poista
 5. Nyt on kyllä niin lupaava startti, että pakko tulla jo onnittelemaan :) ❤️ oikein paljon onnea ja tarrasukkia matkaan! Nyt vaan rauhassa pikku palleroa kasvattelemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 toivotaan, että jaksaisi loppuun asti mukana. On tämä vaan jännittävää. :D

   Poista
 6. Oih, onnea! 💗 Ja pitkää pinnaa odotteluun! Toivottavasti tulisimme tässä kierrossa perässä. 🤞🤞🤞🤞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Pidetään peukut pystyssä, että seuraavaksi on teidän vuoro. Missä vaiheessa menette nyt? :)

   Poista
 7. Ihanaa, onnea kovasti! :) Ja oireettomuudesta ei ainakaan kannata huolestua, mulla oli ainakin tosi oireetonta vielä tuossa vaiheessa ja saattoi vaihdellakin päivästä toiseen (ja oireettomana päivänä aina pelkästi, ettei olekaan enää raskaana :D). Tsemppiä viimeisiin piinapäiviin ja odotukseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 On tämä vaan ihmeellistä ja piinallista aikaa :D Eikä auta muu kuin odotella.

   Poista
 8. Ihana uutinen <3 nyt kyllä on teidän vuoro jo onnistua. Mielettömästi onnea ja tsemppiä odotteluaikaan ennen varhaisultraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 toivon niin paljon, että meidän vauva olisi viimein matkalla <3

   Poista