tiistai 16. kesäkuuta 2020

PP 14

Vihdoin koitti pp14 ja testipäivä. Nukuin aivan törkeän huonosti, kun aamun testi jännitti niin kovasti.

Olin hankkinut clear bluen fast & easy testin, mihin tulisi plussa muodostuen kahdesta viivasta (ei siis digi). Vaakaviiva, joka testiin tulee aina, ilmestyi nopeasti ja toista viivaa ei näkynyt. Itkuhan siinä pääsi. Pöntöltä noustessa katsoin testiä uudelleen siihen oli ilmestynyt hyvin hailakka ja ohut pysty viiva. Mitäs tämä nyt sitten tarkoittaa?!



Järjenäänihän tässä kohdassa jo huhuili, ettei näin hailakkaa viivaa voi tulla enää näillä päivillä, joten kemiallinenhan tässä taitaa olla kyseessä. Vaikka en olisi halunnut mitään muuta enemmän kuin nähdä kaksi samanvahvuista viivaa, niin pieni helpotuksen aalto pyyhkäisi myös ylitseni. Alkio on edes yrittänyt. Ehkä me vielä joskus onnistumme...

Onneksi klinikalle voi ilmoittaa tulokseksi myös ”epäselvä”. Minä kun jo luulin että tällaisena testauskonkarina selvitään astetta alkeellisimmalla testeillä, niin ei. Klinikan kanssa sovittiin, että teen seuraavana päivänä uuden testin ja tällä kerralla teen kyllä sen viikkonäytöllisen niin ei tarvitse enää arpoa, että mikä juttu tämä on. Myös lääkkeet jatkuvat nyt toistaiseksi ja katsotaan sitten taas uudestaan kun uusi testi on tehty.

Vaikka tässä todennäköisesti on kyse kemiallisesta ja antaa vähän onnistumisen toivoa, niin kyllähän tämä pitkittyminen vähän myös risoo. Klinikalla on edessä kesätauot ja juuri tajusin, että melkein voisin saada vielä yhden alkion napattua mukaani, jos vuoto alkaisi pian ja tässä päästäisiin eteenpäin. Mutta aika tiukille näyttää menevän ja eiköhän tässä tule taas pidempi tauko.

Noh turha sitä on murehtia. Tämä oli joka tapauksessa minulle parempi kuin täysin selkeä negatiivinen. Ehkä kehoni vielä saa jujusta kiinni...

Huomisesta aamusta tulee jännittävä...


6 kommenttia:

  1. Huh kuinka jännää. Mä niin pidän peukkuja vielä kuitenkin <3

    VastaaPoista
  2. Mäkin pidän vielä peukkuja! Ja vaikka kiinnittymisyritys on huonohko lohdutuspalkinto, on se silti munkin mielestä paljon parempi kuin ei mitään <3 eikö verikoe olisi hyvä vaihtoehto tässä tilanteessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo kyllä tämä siltä näyttää, että täytyy verikokeessa tilanne varmistaa.

      Poista
  3. Voi miten jännät paikat! Peukut täälläkin vielä pystyssä ❤️
    Ja vaikka jäisi nyt kemialliseksi, niin toivoa tosiaan sekin antaa, että jotain tapahtuu oikeaan suuntaan!
    Tsemppiä sinne, jännitän täällä mitä huomenna selviää <3

    VastaaPoista