maanantai 12. elokuuta 2019

Arki


Sinne ne kesälomat sitten katosi ja arki alkoi taas pyörimään. Kesäloma oli niin hyvä, että vähän haikeana sitä palaa töihin, mutta toisaalta mukavaakin saada arki taas rullaamaan. Sateetkin alkavat sopivasti, joten sisällä olo ei tunnu niin pahalta. Eiköhän se tästä lähde taas käyntiin.

Viime kierto venähti tosiaan yli 40 päiväiseksi, mikä vielä tuossa lomalla jotenkin meni, kun ajatukset olivat muuallakin kuin vauvaprojektissa, mutta tässä kierrossa pää ei olisi sitä kestänyt, kun tähän kiertoon olisi suunniteltu inssikin. Inssiä ei valitettavasti pystytty ottamaan tähän kiertoon, kun miehellä oli työmatka juuri otollisella hetkellä ja homma olisi mennyt vaikeaksi. Noin pitkää kiertoa kun ei osannut aavistaa. Koska letroja oli vielä jäljellä 1 levy ja ne ovat sopineet minulle tosi hyvin, niin söin omatoimisesti tähän kiertoon letrot. Yksityinen lääkäri kun on sanonut, että niiden syömisessä ei sinänsä ole mitään estettä ja rintasyöpäpotilaat käyttävät niitä vuosia, joten tein tällaisen omapäisen ratkaisun. Letrot ovat myös hyvin maltillisesti kypsyttäneet folleja minulle, joten toivon, että toimivat nytkin näin.

Tänään on kp 14 ja onestepillä sainkin positiivisen ovulaatiotestin. Eipä tarvitse siis kestää mammuttikiertoa. Olen oppinut noista onestepeistä sellaisen, että testiviiva haalenee lähes olemattomiin yksi tai kaksi päivää ennen plussaa. Eli tämä toimi nyt samanlaisena ennakkotietona kuin clearbluen vilkkuva hymynaama. Tykkäsin todella paljon clearbluen testeistä, mutta niiden käyttö tulee sen verran kalliiksi, varsinkin jos joutuisi tikuttelemaan kp 27 asti. Palaan siis toistaiseksi onestepeihin. Oli kyllä todella helpottavaa ettei plussaa tarvinnut nyt odotella, vaan ovulaatio tapahtuu normaaliin aikaan. Onpa seuraava inssi taas vähän lähempänä ja sitä kautta sitten seuraavat askeleet. Kovasti toivoisin, että päästäisiin eteenpäin jo tämän vuoden puolella eikä inssejä välttämättä tarvitsisi koittaa 3 kertaa vaan 2 riittäisi. Noh kunnan hoitohenkilökunta sen sitten päättää, mutta toivottavasti kuuntelevat myös meidän tahtotilan.

Mukavaa viikkoa!

-Emma

4 kommenttia:

  1. Lueskelin sun blogia läpi ja oli kyllä tosi samanlaisia ajatuksia itellä mitä sulla ollut tässä kuukausien saatossa. Varsinkin ite jäin kelailemaan noita ajatuksia ettei sais koko elämää suunnitella ja heittää hukkaan sen takia että jos kuitenkin tärppäis.
    Ite ainakin syyllistyn siihen, että jää lomamatkat varaamatta ja juhlat juhlimatta ihan vaan omaa kiertoa kyttäämällä joka ei ainakaan omaa hyvinvointia lisää :(
    Sulla on nyt vissiin piinapäivät menossa. Onko oireita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aika monet kivat jutut on tullut jätettyä välistä vain sen takia, jos osuukin huonoon hetkeen lapsihaaveen kannalta. Huomaan, että tämä saa kyllä katkeroitumaan vielä enemmän. Kyllä niitä mukavia juttuja vaan tarvitsee, että mieli kestää.

      Täällä tosiaan piinapäivät käynnissä, mutta ei taas mitään merkittävää oiretta, joten eiköhän se inseminaatio tässä taas kutsu. :(

      Poista
    2. No niinpä. Tällekin kesää olisin ollut varaamassa lomamatkaa mutta jäi sitten kuitenkin tekemättä kun en uskaltanut..
      Pitäis jotenkin oppia sitä, että voi tehdä mukavia ja kivoja juttuja vaikka tahtookin tulla raskaaksi. Ettei jäis se koko elämä elämättä sen lapsenkaipuun takia.

      Plääh, kurja juttu :( itselläkin piinapäivät ihan aluillaan muttei ihan hirveää luottoa ole tilanteeseen kun ei ole muita oireita kuin pregnylin aiheuttama pahoinvointi. Meilläkin varmaan ensi kuussa inseminaatio edessä..
      tsemppiä <3

      Poista
    3. Voi harmi :( jälkikäteen noi harmittaa ainakin itseäni, että hitsi ettei varannut matkaa tai tehnyt jotain kivaa, kun ei sitten kuitenkaan onnistunut. Sitten kun on uskaltanut tehdä jonkun mukavan suunnitelman siitä on saanut tosi paljon voimaa.

      Tsemppiä piinapäiviin <3
      Mä oon jo luovuttanut tämän kierron suhteen, kun ei ole yhtään mitään oiretta.

      Poista