perjantai 15. kesäkuuta 2018

Ajankulu

Aika tuntuu kuluvan niin hitaasti, kun odottelen ensi viikon ultraa ja oviksen bongailun aloittamista. Huomenna on viimeinen Letrozol päivä, joten kohta sekin vaihe on ohi. Tänään oli jotenkin todella oksettava olo ja vatsa vähän kipeä. Mietin jo, että olisiko vatsatauti iskemässä, mutta ei ainakaan toistaiseksi ole iskenyt kunnolla päälle. Jotenkin tosi etova olo kuitenkin. Toivottavasti menisi nopeasti ohi mikä sitten kumma onkaan.


Olen tämän viikon ajan ollut tuntevinani erilaisia oireita munasarjojen kohdalta, mutta voi olla, että jälleen kerran kuvittelen kaiken. Mielenkiinnosta laitan kuitenkin itselleni ylös, että oireita ja tuntemuksia on ollut enemmän oikealla puolella. Toivottavasti nyt olisi kuitenkin jotain positiivista tapahtumassa ja tässä kuussa tulisi varmasti onnistunut ovulaatio.

Jännittää hieman tuo ensi viikon aika. Onko mitään tapahtunut? Onko siellä vain yksi munasolu kypsymässä eikä esim. kolmea? Huh, hitsi on pitkä odotus.

Eilen meinasi iskeä kamala stressi päälle kaikista meneillään olevista asioista. Onneksi mies pysyy aina rauhallisena ja auttoi järkeilemään, ettei mitään hätää oikeasti ole. Ehdin jo mielessäni kehitellä, että nyt tämä kierto epäonnistuu, kun stressaan niin paljon. Onneksi mieli tasoittui jo tähän päivään ja voin jatkaa ensi viikon odottelua. Olisiko aistittavissa jotain hormonien heittelyä?! :D



Ihanaa viikonloppua! Tämä tulee kyllä niin tarpeeseen!

-Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti