keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Fiiliksiä

Vuosi sitten tähän aikaan en ollut ihan vielä raskaana, mutta viimeiset menkat ennen raskautta olivat jo ohi ja hedelmöittymiseen oli enää noin viikko aikaa. Tämä kierto on siis noin pari viikkoa edellä kuin vuosi sitten keskenmennyt tärppikiertoa. Saan jotenkin todella vahvoja mielikuvia vuosi sitten olleesta tilanteesta ja mieli eksyy miettimään, että voisiko tuntemuksilla olla pienintäkään mahdollisuutta siihen, että nyt olisi taas tärpännyt. Todennäköisesti vain tämä vuoden aika nostaa fiiliksiä pintaan.

Olen kovasti jo bongaillut mahdollisia oireita ja nyt on alkuviikon juilinut oikealta puolelta. Tsekkasin kirjaukseni edellisestä kierrosta Life-sovelluksestani ja siellähän oli myös sama merkintä ”juilintaa oikealla puolella”. Ja ihan kirjattuna näihin samoihin päiviin. Eli ”hähää” keksit itse nämä oireet. Eipä nyt tässä vaiheessa pitäisikään mitään tuntemuksia olla, kun ei mahdollisesti tapahtuvaa kiinnittymistäkään ole tapahtunut. Sainpa vain taas hyvän muistutuksen, kuinka helppo on kuvitella oireita.

Nyt sitten vaan odotellaan…

Viikonlopuksi olisi taas juhlat luvassa, mutta nyt tässä kohdassa epätietoisuutta joutuu kyllä miettimään tuota juhlakäyttäytymistä. Olen aikaisemmin vetänyt tosi tiukkaa linjaa aina ovulaation jälkeen niin alkoholin kuin ruokavalionkin suhteen ja varovaisesti aioin jatkossakin mennä. Olen kuitenkin lueskellut, että lasillisesta punaviiniä voisi olla jopa hyötyä kiinnittymiseen. Hieman houkuttaisi kyllä testata tätäkin keinoa. Ainakin se kuulostaa houkuttavammalta kuin greippimehu. :D Eli todennäköisesti nautiskelen juhlissa pienen lasillisen punaviiniä, ihan vain kiinnittymisen tueksi. J  Nettikirjoittelun pohjalta voisi todeta, että punaviinin nautiskelu tulisi aloittaa heti ovulaation jälkeen. Siihen olen vähän myöhässä, mutta voisihan sitä kai pienen tilkan nauttia vielä nyt. Vähän ristiriitaiset ajatukset kyllä tästä keinosta.

Piinailu jatkuu… Sovellukseni mukaan on 11 vuorokautta menkkojen alkuun. Eli monta päivää aikaa kehitellä olemattomia oireita. :D Ehkä tuo pääsiäinen vie ajatukset sopivasti muualle… Ehkä. J


Hauskaa pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti