tiistai 29. lokakuuta 2019

Taukokierto on ohi


E-pilleri kierto on nyt takana päin, jes! Yllättävän nopeasti se meni ja ajan kulua oli helppo seurata, kun e-pilleri levy toimii melkeinpä kalenterina. Näkee kovin helposti ainakin päivien kulumisen. Mitään oireita ei e-pilleri kierrosta tullut, joten tuskin ainakaan haittaa tästä oli. Vähän ehkä epäilen, ettei näin lyhyt aika ehtinyt mitään merkittävää muutosta kehossa tehdä, kun esimerkiksi finnit eivät ehtineet vähentyä. Näinhän se lääkärikin epäili. Mutta stressitasoihin tällä taisi olla vaikutusta, koska nappasin oikein kunnon flunssan ja olen edelleen toipilaana. En ole juurikaan ollut kipeänä tämän yrityksen aikana, joten siksi tämä oli niin poikkeuksellista. Olen myös ottanut ilon irti siitä, ettei tarvitse miettiä, mitä saa syödä ja juoda milloinkin ja se on tuntunut tosi vapauttavalta.

Mieli on siis ollut poikkeuksellisen hyvä. Kuulin jopa uuden raskausuutisen lähipiirissä ja pystyin siihen suhtautumaan ihan neutraalisti. Hyviä puolia siis löytyy, vaikka heitin yhden yrityskuukauden hukkaan.

En usko, että voimme onnistua tämänkään kokeilun jälkeen luomusti, joten yritän pitää kynsin ja hampain kiinni rennosta olotilasta ja pyrin siihen, ettei tämä menisi pakkomielteiseen yrittämiseen. Apua saamme lisää ensi vuoden puolella ja nyt ehkä kannattaa vain ”antaa olla” ja mennä juuri niin kuin tuntuu hyvältä. Ensi vuoden koitokseen valmistaudumme jo syömällä kattavasti vitamiineja sekä Q10:ntä. Donafertyn olen myös aloittanut. Toivotaan, että nämä tekevät hyviä muutoksia kehossa ensi vuotta varten. Terveellisempi ruokavalio on vielä työn alla, mutta senkin eteen pitäisi alkaa nyt tekemään hommia, kun olen jo saanut vähän irroteltua ”kiellettyjen ” ruokien kanssa.

Mutta onhan tämä jännittävää, tapahtuuko ovulaatio tässä kierrossa ja voisiko se sittenkin olla vähän parempi kuin viimeisimpinä kuukausina. Peukut pystyyn.

4 kommenttia:

  1. Kokeile myös akupunktiota! :) Jos satut asustelemaan pääkaupunkiseudulla, suosittelen www.kiinalainenhoito.fi :) Siellä kävin omassa IVF kierrossani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistinkin tuon mieleeni kuin luin kokemuksestasi. Hyvin erilainen kuin missä kävin. Tuo kuulosti siltä, mitä akupunktiolta odotti. Tuo olisi varmasti hyvä tukemaan ainakin ivf:ää. :) hyvä kun muistuttelit.

      Poista
  2. Hei, mitä sinne kuuluu? Miten kävi ovulaation? 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut, että vastaaminen on kestänyt. Eipä tullut tärppiä tauko kierron jälkeenkään. Onneksi kierto jäi kuitenkin lyhyeksi. Nyt sitten taas uudella kierrolla ja ovulaatiota odotellessa.

      Poista