torstai 5. heinäkuuta 2018

Ei sitten yhtään mitään!

Terveisiä täältä korven keskeltä! :D Nettikin näyttää pelaavan mukavasti, joten ajattelin näpytellä lyhyesti kuulumiset!

Otsikkoon viitaten niin ei sitten yhtään mitään, nimittäin oireita. Okei, sitä perus juilintaa on, jota nyt on ollut joka ikisessä kierrossa. Mutta mitään raskauteen viittaavaa ei ole ja alan olla varma, että kyseessä on negakierto. Jälleen! Miljoonas YK täältä tullaan! :D

Olin laskeskellut, että jotain oiretta voisi olla havaittavissa maanantaina, mutta eipä ollut. Ja kun ei ole vieläkään, niin nyt alkaa olla taas toivoton olo.

Onneksi on kuitenkin letrozolet ja nehän nyt näyttivät kuitenkin toimivan. Muistin ne onneksi pakata mukaan, että voin sitten ensi viikolla aloittaa letro vol. 2 kierron. :D

Täytyypä yrittää kerätä itsensä taas nopeasti, että ei menisi loma vain tätä projektia miettiessä.

-Emma

P.s. Pahoittelut kirjoitusvirheistä, joita varmaan tippui joukkoon kännykällä näpytellessä.

2 kommenttia:

  1. Ikävää jos ei tärpännyt tässä kierrossa :( Mutta peli ei ole vielä menetetty: ymmärtääkseni joskus ainoa oire voi olla itse oireettomuus! :) Vaikka taas toisaalta, se itsensä henkinen valmistaminen uuteen kiertoon kannattaa, on se aina niin pyllystä :( Plussa on siinä vaiheessa entistä ihanampi yllätys!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempeistä <3 oli ehkä liian suuret odotukset näistä letroista. Mutta niin kuin sanoit, niin ei peli ole menetetty. Nyt vain täytyy valmistautua ottamaan uusi pettymys vastaan ja sitten uusin voimin uuteen kiertoon. Onneksi on sentään letrot apuana. :)
    Tsemppiä piinapäiviin. :)

    VastaaPoista